More

  ‘Pixel Pass’ is misschien het antwoord van Google op de Apple One-bundel |

  Array

  Google’s Pixel 6 valt misschien op door de manier waarop je hem koopt, niet alleen door wat hij biedt. Technieuws-veteraan M. Brandon Lee beweert details te hebben gelekt van een “Pixel Pass”-abonnement dat telefoonbetalingen zou bundelen met een Apple One-stijl servicebundel. Uw maandelijkse vergoeding omvat zowel een Pixel 6 als een uitgebreide garantie, Google One, Play Pass en YouTube Music/Premium. Je zou het aan Google Fi kunnen koppelen als je wilt, maar er zou een versie zijn voor gebruikers die een andere provider willen kiezen.

  Het is niet duidelijk hoeveel een Pixel Pass zou kosten. Het gelekte document suggereert dat het mogelijk alleen voor de VS is, hoewel we lanceringen niet uitsluiten in landen waar volledige One-, Play Pass- en YouTube-services beschikbaar zijn. Lee kreeg afzonderlijke informatie die suggereerde dat de EU-prijzen vooraf zouden beginnen bij € 649 (ongeveer $ 750) voor de normale Pixel 6 en € 899 ($ ​​1.040) voor de Pixel 6 Pro.

  Het voordeel voor Google zou zijn duidelijk: het zou Pixel 6-kopers kunnen overtuigen om te betalen voor services die ze anders zouden overslaan, waardoor het bedrijf terugkerende inkomsten krijgt in plaats van een eenmalige verkoop. Het kan je ook ontmoedigen om naar een rivaliserende telefoon te springen door het duurder te maken om over te stappen. Niet dat je dat per se erg vindt. Dit kan de klap van het kopen van het nieuwe Android-vlaggenschip verzachten, vooral als je al van plan was je te abonneren op ten minste één Google-service.

  Pixel Pass: dit lijkt een combinatie te zijn van het iPhone-upgradeplan waarbij je elk jaar een nieuwe telefoon kunt krijgen en het Apple One-abonnement.

  Bevat YouTube Premium, Google One, Play Pass, verlengde garantie , en is gekoppeld aan Google Fi.#pixel6 #teampixel pic.twitter.com/iU7VTc16vS

  — M. Brandon Lee | DIT IS TECH TODAY (@thisistechtoday) 10 oktober 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]