More

  De slimme babysok van Owlet is alleen vandaag 20 procent korting bij Amazon |

  Array

  Als u een nieuwe ouder bent die zich zorgen maakt over de gezondheid van uw kind, is dit misschien de aanbieding waar u naar op zoek was. Amazon verkoopt de Smart Sock 3-babyfoon van Owlet voor $ 240, of een aanzienlijke 20 procent korting op de gebruikelijke prijs van $ 300. Dat is bijna de beste prijs die we hebben gezien, en het maakt deze wearable aanzienlijk gemakkelijker te rechtvaardigen als je al overweldigd bent door alle kosten van het opvoeden van een baby.

  Koop Smart Sock 3 op Amazon – $ 240

  Bij zijn kern, de Smart Sock 3 is een relatief onopvallende hart- en slaapmonitor. Het helpt u de hartslag van uw baby, het zuurstofgehalte in het bloed en de slaapuren bij te houden, met waarschuwingen als er een ongewone piek is. Hoewel de sok persoonlijke controles niet volledig zal vervangen, kan het je geruststellen en je laten focussen op die momenten waarop je echt nodig bent. Het schoeisel van de derde generatie biedt snellere, nauwkeurigere metingen en aanzienlijk gemakkelijker opladen.

  Dat gezegd hebbende, zijn er geen garanties voor een vlekkeloze ervaring. We ontdekten dat de Smart Sock 3 niet zo goed paste als zijn voorganger en meer vatbaar was voor ontkoppelingswaarschuwingen. Uw omstandigheden kunnen verschillen, maar wees niet verbaasd als u af en toe een vals alarm krijgt. En baby’s zullen baby’s zijn – er is een kans dat uw kleintje de sensor midden in de nacht aftrapt. Als de sok echter werkt zoals beloofd, geeft hij je misschien een betere nachtrust.

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]