More

  Volgende Starliner-testvlucht van Boeing verplaatst naar eerste helft van 2022 |

  Array

  Dat gemompel over langdurige vertragingen voor Boeing’s volgende Starliner-testvlucht bleek waar te zijn. Space.com meldt dat Boeing en NASA zich nu richten op een lancering van Orbital Flight Test-2 ergens in de eerste helft van 2022. Ingenieurs hebben de waarschijnlijke oorzaken van het probleem met de isolatieklep van oxidatiemiddelen beperkt waardoor het team de lancering in augustus 2021 moest schrappen, maar het blijft een “complex probleem” dat een “methodische aanpak” vereist om op te lossen, volgens Steve Stich, programmamanager van Commercial Crew.

  Boeing heeft verschillende mogelijke oplossingen in de maak, variƫrend van kleine aanpassingen tot de bestaande bemanning capsule tot het wijzigen van een capsule die nog in productie is. De exacte timing van de lancering hangt af van zowel de gereedheid van de hardware zelf als van het raketmanifest en de toegang tot het internationale ruimtestation.

  Hoewel dit suggereert dat Starliner vooruitgaat, doet de vertraging de kansen van Boeing om concurreren met SpaceX in bemande capsulemissies. SpaceX heeft al twee bemande missies naar het ISS gestuurd, en misschien nog twee tegen de tijd dat de Starliner OFT-2-missie van start gaat – Elon Musk’s outfit zal een doorgewinterde veteraan zijn voordat Boeing wordt vrijgemaakt voor zijn eerste bezette Starliner-vlucht. Het kan lang duren voordat de twee bedrijven om de beurt mensen naar een baan om de aarde brengen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]