More

  ICYMI: alles wat u moet weten over de nieuwe Surface-apparaten van Microsoft |

  Array

  Het zijn een paar drukke weken geweest bij en we hebben veel recensies om samen te vatten. Nathan Ingraham beoordeelde zowel de nieuwste basis-iPad als de Microsoft Surface Go 3, waarvan hij zegt dat de verwerkingskracht niet meer is dan een secundaire machine. Devindra Hardawar beoordeelde Windows 11, dat hij zowel verfijnd als frustrerend noemde, en de Microsoft Surface Laptop Studio, waarvan hij genoot, maar vond dat het te weinig kracht had voor de prijs. Ook heeft Dana Wollman de Surface Pro 8 twee-in-één uitgeprobeerd, die een aantal problemen oploste, maar andere creëerde met zijn nieuwe, hogere prijskaartje.

  Microsofts Surface Pro 8 mist nog steeds een meegeleverd toetsenbord

  Microsoft's Surface Pro 8, van achteren gefotografeerd op een dakterras.Het is ook 15 procent zwaarder met 1,96 pond zonder het toetsenbord. Dana zegt dat dat lichter is dan haar MacBook Pro, maar dat maakt het geen ideaal mobiel apparaat.

  De ingebouwde standaard lijkt erop te wijzen dat de machine het beste kan worden gebruikt in het dockingstation, niet vastgehouden. Dana zei dat de standaard premium is, zij het een beetje lastig om uit te trekken vanwege de smalle divots. Ze was niet onder de indruk van de beelden van de 10 megapixel-camera aan de achterzijde, hoewel deze in 4K kan opnemen, en ze was meer onder de indruk van de webcam die zelfs bij gemengd licht bleek te kunnen. De verversingssnelheid van 120 Hz is een grote verbetering en ze zegt dat je niet terug wilt naar 60 Hz, zelfs als dit helpt om de levensduur van de batterij te verlengen. Ze waardeerde ook de Slim Pen 2, die een haptische motor heeft waardoor het leuk is om te gebruiken. Ze geeft echter toe dat de hogere prijs de Surface Pro 8 nog meer een niche-item maakt.

  De Surface Go 3 is nog steeds niet krachtig genoeg

  Dana Wollman/

  Nathan Ingraham houdt van veel van de functies van de Surface Go 3: het heeft een mooi, goed gebouwd touchscreen en is extreem licht en draagbaar.

  Het grotere probleem voor hem waren de ondermaatse specificaties en de gemiddelde levensduur van de batterij. Het model dat hij beoordeelde, werd geleverd met een Intel Core i3-processor van de 10e generatie, 8 GB RAM en 128 GB opslag.

  Dat zorgt voor een overwegend capabele machine voor basistaken, maar Nathan had af en toe last van haperende muziek en moest herlaad tabbladen tijdens zijn werkdag. Hij merkte vertraging op tijdens het werken in Adobe Lightroom en had problemen tijdens videogesprekken terwijl hij in andere programma’s sprong. Tijdens zijn normale werkroutine ging de batterij vijf uur mee, wat afbreuk doet aan de draagbaarheid van het apparaat. Hij hield echter van het 10,5-inch, 1.920 x 1.280 touchscreen en de 3:2-beeldverhouding, evenals de traploos verstelbare standaard. Hoewel Nathan zegt dat hij de Surface Go 3 kan zien werken als een secundaire machine voor op reis, is hij moeilijk aan te bevelen als dagelijkse bestuurder vanwege de problemen met de prestaties en de batterijduur.

  De Surface Laptop Studio zou meer cores kunnen gebruiken

  Microsoft Surface Laptop Studio
  Laptop. inch-scherm met een snelle 120Hz verversingssnelheid en weegt ongeveer vier pond.Het scherm zelf betoverde hem met zijn flexibele scharnier, fantastische Dolby Vision-ondersteuning en verversingssnelheid, hoewel het is omgeven door stevigere randen. Hij zei dat de luidsprekers verrassend krachtig zijn dankzij de twee subwoofers aan de zijkanten en de tweeters die door het toetsenbord schieten.

  Terwijl Devindra vond dat de Laptop Studio een solide performer is voor dagelijkse computertaken – en snel genoeg om speel Overwatch met 90 en 100 fps – het heeft alleen een quad-core-chip, en dat maakt het moeilijk aan te bevelen wanneer zoveel vergelijkbare machines krachtigere zes- of acht-core CPU’s hebben. Hij ergerde zich ook aan de anemische poortsituatie: twee USB-C-poorten, die ThunderBolt 4 ondersteunen, en een eigen Surface Connect-slot, maar er is niet langer een SD-kaartslot, wat een kans zou zijn geweest om de concurrentie te overtreffen. Microsoft heeft in ieder geval het uitstekende toetsenbord van de Book 3 en de nieuwe Surface Slim Pen 2 toegevoegd. Hoewel Devindra echt graag de Surface Laptop Studio gebruikte, zei hij dat hij over het algemeen toch meer kracht wilde.

  Windows 11 is gepolijst en veilig — maar frustrerend

  Windows 11Microsoft denkt dat Microsoft Devindra zegt dat hoe meer hij het besturingssysteem gebruikt, hoe gemakkelijker het is om te zien hoe ver de kleine ontwerpaanpassingen de software hebben gebracht. De taakbalk heeft nu gecentreerde pictogrammen, het Start-menu heeft een opnieuw ontworpen uiterlijk met vastgezette apps, vensters hebben afgeronde hoeken en de pictogrammen, Explorer en Instellingen-apps zien er scherp uit, wat zorgt voor een meer verfijnd gevoel in het algemeen.

  De systeemvereisten zijn een beetje rigide: compatibele Intel-, AMD- of Qualcomm-processor, 4 GB RAM, minimaal 64 GB opslag en je moet Secure Boot en Trust Platform Module 2.0 inschakelen, waardoor het moeilijker wordt voor spyware en malware om aan te vallen. Dit betekent dat er wat extra complicaties zijn als je oudere hardware hebt of als je je eigen pc hebt gebouwd. Windows 11 zal ook de enige manier zijn om de DirectStorage-technologie van Microsoft te gebruiken, die volgens Devindra de laadtijden drastisch zou moeten versnellen wanneer deze beschikbaar is. Hij zegt dat de combinatie van een opgefrist uiterlijk, extra beveiliging en snellere prestaties een stap voorwaarts is – alleen niet een belangrijke.

  De iPad 2021 is een incrementele update

  Apple iPad 2021Nathan Ingraham/

  De in 2021 vernieuwde iPad is niet voor early adopters zoals Nathan Ingraham.

  De hardware is echter grotendeels ongewijzigd ten opzichte van de vorige twee versies. Het heeft in principe dezelfde grootte en hetzelfde gewicht en bevat nog steeds een 10,2-inch, 2.160 x 1.620 touchscreen, een 8-megapixel camera aan de achterzijde en een Lightning-poort om op te laden.

  Dat betekent dat dit een iPad is die bedoeld is voor degenen die een tablet willen die snel, lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen en (relatief) goedkoop is. Voor de meeste standaard iPad-gebruikers – degenen die een tablet voornamelijk gebruiken voor dingen zoals het spelen van games of surfen op het web – zal de nieuwe chipset meer dan genoeg kracht bieden. Nathan merkte geen vertragingen tijdens het multitasken met verschillende open apps, hoewel hij wel merkte dat sommige apps in die periodes vaker moesten worden vernieuwd. Hoewel het scherm bruikbaar was voor het bekijken van video’s en het spelen van games, kan het niet worden vergeleken met de schermen op de andere iPads in de line-up. Maar voor $ 330, zoals Nathan zegt, wat maakt het uit? Als je iPad meer dan een paar jaar oud is, zul je hierin een aantal belangrijke verbeteringen aantreffen.

  De Fitbit Charge 5 heeft een strak kleurenscherm

  Fitbit Charge 5Valentina Palladino/

  Hoewel het eerste wat je opvalt aan de 1.04-inch Charge A is het touchscreen

  De fitnessband heeft nu ook enkele meer geavanceerde functies, zoals ECG-metingen en EDA-monitoring voor stressniveaus. De ECG-meting komt binnenkort en Valentina zei dat de EDA-monitoring niet intuïtief was en haar gefrustreerd maakte. Ze had meer geluk met de ingebouwde GPS, die haar locatie onmiddellijk oppikte en haar hardlooproute nauwkeurig in kaart bracht.

  Valentina vond de alarm- en timer-apps ook fijn, die ze de hele dag nuttig vond. Ze was echter teleurgesteld dat Fitbit enkele van de op muziek gerichte functies had verwijderd, wat betekende dat ze haar telefoon moest pakken om een ​​nummer over te slaan of het afspelen te regelen. Ze was ook een beetje geïrriteerd toen ze zag dat sommige van de meer geavanceerde statistieken van Charge 5, zoals geselecteerde slaap- en trainingsgegevens, deel uitmaakten van Fitbit’s abonnementsservice die $ 10 per maand kost. Maar ze juichte de levensduur van de batterij en de opname van Fitbit Pay met NFC toe. Ze zegt dat als je op zoek bent naar een onopvallende wearable met een focus op fitness en een batterijlevensduur van meerdere dagen, dan is de Charge 5 de juiste keuze.

  De bijgewerkte Sonos Beam is meeslepend Dolby Atmos-geluid

  Sonos Beam zegt Gen 2 eerstMet grotendeels dezelfde hardware – een centrale tweeter, vier mid-woofers en drie passieve radiatoren – vertrouwt deze soundbar op meer verwerkingskracht om de Dolby Atmos-ervaring te simuleren. Devindra zegt dat het verrassend goed werkte tijdens zijn testen, maar geen vervanging was voor het hebben van echte luidsprekers die speciaal waren bedoeld voor het opblazen van hoogtekanalen.

  Hij vond het prettig dat de Beam Gen 2 nog steeds verrassend compact was met een breedte van 25,6 inch en een gewicht van zes pond, en dat het dezelfde Ethernet-, HDMI- en voedingspoorten aan de achterkant heeft. En hij waardeerde hoe eenvoudig de installatie was via de Sonos-app. Tijdens het testen blonk de nieuwe Beam uit tijdens actiefilms: tijdens het kijken naar Baby Driver zei Devindra dat het een rijkere ervaring was en zelfs de dialoog klonk helderder. Het afspelen van muziek was echter niet zo dramatisch anders en Dolby Atmos-ondersteuning voor Amazon Music komt later dit jaar. Sonos maakt het ook gemakkelijk om audio door je hele huis te synchroniseren en de Alexa-integratie werkt goed. Devindra zegt dat het een solide soundbar van minder dan $ 500 is om het kijken naar films naar een hoger niveau te tillen.

  De Uno Synth Pro kan glorieuze geluiden produceren

  Terrence O’Brien/

  Met drie oscillatoren, twee enveloppen, twee LFO’s, twee filters, een analoge overdrive en twaalf digitale effecten biedt de Uno Synth Pro volop mogelijkheden voor geluid ontwerp.

  Hij zei dat de algehele constructie solide genoeg aanvoelt, de knoppen degelijk zijn, de knoppen een goede weerstand bieden en het scherm, hoewel klein, biedt alle informatie die je nodig hebt.

  De grijze, zwarte en rode kleur echter schema maakte het moeilijk om de bedieningselementen snel te herkennen, vooral in donkere omgevingen. Hij hield ook niet van de vier bovenste knoppen die alle parameters veranderen. Maar Terrence zei dat zijn grootste probleem was met de aanraaktoetsen en strips – ze voelden niet aan en zouden af ​​en toe aanrakingen niet detecteren, wat erger was in de parafoonmodus met drie stemmen. De pitch- en mod-strips gedroegen zich op dezelfde manier. Maar zijn frustraties waren grotendeels vergeten toen de synth geluid begon te maken: Terrence zei dat de oscillatoren body en grit hebben en de zaaggolf gewoon scheurt. Over het algemeen was hij voldoende onder de indruk van de rijkdom aan tools voor geluidsontwerp en de kwaliteit van de oscillatoren en filters om zichzelf een bekeerling te noemen.

  Owlet’s Smart Sock Plus kan oudere kinderen blijven volgen

  Owlet Smart Sock PlusOwlet

  Na het gebruik van zowel de tweede generatie als de Smart Sock Plus van de derde generatie op elk moment vanaf mijn telefoon in op hun statistieken.

  Owlet zegt dat ik niet de enige ben: 72 procent van de gebruikers die ze ondervroegen, gaf aan het apparaat te willen blijven gebruiken om de hartslag en de hartslag van hun kinderen te meten. Als reactie hierop heeft het bedrijf zijn algoritme geüpdatet en de Smart Sock Plus gemaakt, die geschikt is voor kinderen tot vijf jaar of 55 pond.

  Afgezien van de grotere sok en het betere algoritme, is de Smart Sock Plus veel de hetzelfde als het standaard apparaat van de derde generatie. Bij het testen leek de Plus beter te passen, maar ik moest tijdelijke oplossingen gebruiken om te voorkomen dat mijn kinderen ze uit zouden doen. Ik merkte ook minder waarschuwingen op over een verkeerd uitgelijnde sok, wat een welkome update was. Met $ 359 is de Smart Sock Plus behoorlijk prijzig voor nieuwe gebruikers, maar het uitbreidingspakket van $ 69 dat beschikbaar is voor bestaande klanten zal het waarschijnlijk goed doen omdat het de levensduur van de sok aanzienlijk verlengt.

  De Nintendo Switch OLED-editie is leuk, maar niet noodzakelijk

  NinudtendoDe CPU en GPU blijven hetzelfde, zodat toekomstige gametitels compatibel zullen zijn met bestaande Switch- en Switch Light-apparaten, en de beruchte Joy-Cons zijn niet opnieuw ontworpen (hoewel hopelijk de driftproblemen zijn opgelost).

  Kris was onder de indruk van de nieuwe standaard, een paneel in Surface-stijl dat zich uitstrekt over de hele lengte van het apparaat en in elke gewenste hoek kan worden gelaten. Omdat de USB-C-poort zich echter nog steeds aan de onderkant bevindt, kan deze niet worden opgeladen in de tafelmodus. Ze hield ook van de slankere randen en coating op het frame en zei dat de nieuwe knoppen er slanker uitzien en beter aanvoelen. Het heeft dezelfde hoogte en breedte als de originele Switch, dus het past bij alle bestaande accessoires. En hoewel de batterij hetzelfde is, lijkt deze dankzij het nieuwe OLED-scherm zuiniger te zijn. Desondanks zegt Kris, tenzij je je originele hebt opgegeven of het OLED-scherm echt nodig hebt, je prima bij je huidige systeem kunt blijven.

  De Carol slimme hometrainer is voor grote portemonnees

  Beeld van de CAROL REHIIT Smart Bikep.Omdat het scherm een ​​Lenovo-tablet is, kun je er apps van derden mee gebruiken, zoals die van Peloton, zodat je van daaruit lessen kunt volgen. Daniel zegt dat de Carol-app schoon en kleurrijk is: de gebruikersinterface knippert wanneer je een fase met hoge intensiteit bereikt en de visualisaties van het vermogen waren bijzonder goed.

  De fiets zelf ziet eruit als elke hometrainer met een grote, echt geslingerd vliegwiel en een aandrijfeenheid om het systeem te huisvesten om de weerstand elektronisch te regelen. De korte handgrepen bevatten elektroden voor hartslagmeting en de hoogte van het stuur en de zithoogte en -afstand zijn allemaal instelbaar. Na er wat tijd mee te hebben doorgebracht, geeft Daniel toe dat hij het gevoel heeft dat zowel zijn conditie als zijn humeur verbeterd zijn, maar het prijskaartje van $ 2.400 is vooral moeilijk te slikken.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]