More

  Google Pixel 6-teasers bevestigen vijf jaar Android-beveiligingsupdates |

  Array

  U hoeft niet te wachten tot het Google-evenement op 19 oktober om wat meer te weten te komen over de Pixel 6. De bekende leaker Evan Blass heeft teaserpagina’s op Carphone Warehouse gezien die meer licht werpen op de Pixel 6 en 6 Pro , inclusief hun software. Als bevestiging van eerdere geruchten belooft Google “minstens” vijf jaar beveiligingsupdates – dat is langer dan de vier jaar van Samsung, en suggereert dat je Pixel 6 pas in 2026 up-to-date bescherming zal hebben.

  De productpagina’s wijzen ook op de levensduur van de batterij afgelopen 24 uur “zelfs op 5G”, met snel 30 W bedraad opladen en omgekeerd opladen via Battery Share. Er is ook een nieuwe “tweemaal zo krachtige” Pixel Stand voor draadloos opladen. De 6,4-inch Pixel 6 en 6,7-inch 6 Pro zullen zowel Gorilla Glass Victus als IP68 stof- en waterbestendigheid aanprijzen, hoewel je voor de 6 Pro moet springen als je een adaptief 120Hz-scherm wilt – je zult hebben om genoegen te nemen met een vloeiende weergave (waarschijnlijk 90 Hz) op het kleinere model.

  De lijsten van Carphone duiken niet veel verder in de specificaties. Toch is het duidelijk dat Google vastbesloten is om de Pixel 6 te behandelen als een vlaggenschip in termen van ondersteuning, niet alleen qua prestaties. Andere Android-leveranciers kunnen het moeilijker hebben om dit voorbeeld te volgen (ze zijn vaak gebonden aan het beleid van chipmakers zoals Qualcomm), maar dit zou je ten minste één optie kunnen geven als je iPhone-achtige beveiligingsupdates wilt zonder gebonden te zijn aan het ecosysteem van Apple.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]