More

  Deze door Indiegogo gefinancierde oplaadkabel van $ 22 elimineert rommel |

  Array

  Onze mobiele apparaten vormen een essentieel onderdeel van ons leven. Of het nu voor werk of ontspanning is, we zijn zo afhankelijk van smartphones, tablets en koptelefoons dat het moeilijk is om zonder te leven. Dat betekent ook dat stroomuitval op een belangrijk moment catastrofaal kan zijn.

  Daarom hebben we overal oplaadkabels mee naartoe, maar als je voor elk nieuw apparaat een apart snoer koopt, zul je al snel merken dat je gaat zwemmen in rommel. Kabelbeheer hoeft niet moeilijk te zijn, vooral als er opties zoals de InCharge-oplaadkabel bestaan.

  Ondanks de afmetingen van minder dan drie inch, biedt de InCharge-oplaadkabel een veelzijdig aantal poorten. Met dit door Indiegogo gefinancierde snoer kun je verbinding maken, bestanden overbrengen en compatibele apparaten opladen met behulp van de geïntegreerde Lightning-, USB-, USB-C- en micro-USB-connectoren. Hij is compatibel met de snellaadstandaard van Apple van 18 W en ondersteunt tot 100 W stroomvoorziening voor USB-C-apparaten. Heb je geen standaard stopcontact bij de hand? Met de InCharge kunt u zelfs uw telefoon of tablet als draagbare stroombron gebruiken.

  Naast de oplaadmogelijkheden ondersteunt de InCharge ook extreem hoge gegevensoverdrachtsnelheden tot 480 Mbps. Het zal ook apparaten opstarten wanneer het wordt gesynchroniseerd met een laptop. Bovendien is de InCharge gebouwd met versterkte materialen zoals nylon en hittebestendige aramidevezel, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik.

  Of je nu op reis bent of een tijdje van het netwerk afgaat, alles wat je nodig hebt is een enkel snoer om ervoor te zorgen dat al uw telefoons, tablets, laptops en draagbare consoles constant worden gevoed met elke poort die ze nodig hebben. Trakteer uzelf op de InCharge-oplaadkabel, nu slechts $ 22 voor een beperkte tijd.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]