More

  Krijg zes cursussen over het opbouwen van NFT-vermogen voor slechts $ 30 |

  Array

  Innovaties in moderne fintech zijn gecentreerd rond de blockchain. Hoewel de technologie praktische toepassingen heeft in het bedrijfsleven, is het ook het brein achter de consequent controversiële cryptocurrency-rage en de uitloper van niet-verwisselbare tokens (NFT’s). Hoewel geen van beide zonder kritiek is, bieden ze gebruikers ook belangrijke voordelen, van het authenticeren van kunst tot het geven van extra mogelijkheden voor particuliere beleggers om rijkdom te creëren.

  Maar alleen omdat u geld kunt genereren via de blockchain, betekent dit niet dat u zullen. Een opleiding in deze technologie zal helpen, en je kunt het vinden in de Complete NFT & Cryptocurrency Wealth Building Masterclass Bundle.

  Deze zes-gangencollectie geeft je een uitgebreid overzicht van de meest populaire blockchain-applicaties: cryptocurrency en NFT’s. Je begint met te ontdekken wat NFT’s zijn, wat ze kunnen en waarom hun vraag is gestegen, vooral in de kunst- en verzamelobjectenmarkten. Deze lessen laten u ook zien hoe u uw eerste NFT kunt maken, de beste marktplaatsen voor hen kunt ontdekken en deze in uw voordeel kunt gebruiken om geld te verdienen.

  Vanaf daar begeeft u zich naar het territorium van cryptocurrency. Beginnend met een cursus cryptohandel, leer je hoe je een systematisch handelsproces ontwikkelt en de kunst beheerst om een ​​gediversifieerde beleggingsportefeuille van munten samen te stellen. De lessen gaan over hoe u winstgevend kunt handelen met behulp van kandelaarpatronen, trends kunt volgen en verhandelen en de markt als een professional kunt lezen om uw ROI te maximaliseren. Vervolgens verken je verdere mogelijkheden voor het creëren van rijkdom door rente te verdienen door uit te zetten, uit te lenen en te kopiëren, en door te profiteren van ICO’s, opbrengstlandbouw en DeFi-projecten.

  Begin extra geld te verdienen door te profiteren van de meest populaire toepassingen van blockchain. Op dit moment kun je de complete NFT & Cryptocurrency Wealth Building Masterclass-bundel krijgen voor slechts $ 30, of $ 5 per cursus.

  werkt samen met StackSocial om je deals te bieden over de nieuwste koptelefoons, gadgets en technisch speelgoed , en bijlessen. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]