More

  Kia’s Sorento plug-in hybride racet in de 1500 mijl lange Rebelle Rally |

  Array

  Deze week ging de Rebelle Rally 2021 van start met deelnemers aan de volledig vrouwelijke race die begonnen aan een tocht van 1500 mijl door de woestijnen van Nevada en Californië. Hyundai’s Kia neemt als onderdeel van het evenement twee aangepaste Sorento plug-in hybrides mee. In de geest van de rally vroeg de autofabrikant aan LGE-CTS Motorsports, een winkel die eigendom is van een vrouw in Zuid-Californië, om de twee voertuigen raceklaar te maken.

  Elk exemplaar is voorzien van bodembescherming om de kwetsbare binnenkant te beschermen. componenten. Bovendien heeft de winkel beide Sorentos uitgerust met bumperbeschermers, skidplates en 1-inch afstandhouders om ze net iets hoger van de grond te brengen. Ze rijden op 17-inch KMC matzwarte wielen met Hankook Dynapro AT2-banden. Voor het vervoeren van uitrusting verwijderde LGE-CTS de achterbank om ruimte te maken voor een bagagesysteem aan de binnenkant en werden er dakdragers toegevoegd. De winkel heeft de aandrijflijn van beide PHEV’s niet aangepast.

  We beginnen steeds meer elektrische voertuigen te zien deelnemen aan enduranceraces zoals de Rebelle Rally. Eind april nam de ID.4 SUV van Volkswagen deel aan de Mexican 1000 Rally. De Audi-divisie van het bedrijf maakt zich ook klaar om begin volgend jaar met een op maat gemaakte PHEV te racen tijdens de Dakar Rally. In dit tempo voelt het alsof het slechts een kwestie van tijd is voordat ze vaker voorkomen bij endurance-races.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]