More

  Hoe de Apple Watch Series 7 vooraf te bestellen |

  Array

  In tegenstelling tot de nieuwste iPads en iPhones was de Apple Watch Series 7 niet meteen beschikbaar voor pre-orders nadat deze medio september werd aangekondigd. Apple zei alleen dat de wearable “later dit najaar” zou komen, en het lijkt erop dat het nu zover is. De Apple Watch Series 7 is vanaf vandaag om 05.00 uur PT / 08.00 uur ET beschikbaar voor pre-order bij Apple, Amazon en andere retailers, en zal vanaf 15 oktober overal verkrijgbaar zijn. De wearable begint bij $ 399 en is verkrijgbaar in twee maten, 41 mm en 45 mm, evenals vijf kleuren: groen, blauw, middernacht, starlight en Product Red.

  Pre-order Series 7 bij Apple vanaf $399 Pre-order Series 7 bij Amazon vanaf $399

  De grootste veranderingen komen dit jaar in het scherm van de Apple Watch, dat 20 procent groter is met randen eromheen die 40 procent kleiner zijn dan die op de Series 6. Het altijd ingeschakelde Retina-display is ook 70 procent helderder, wat het gemakkelijker zou moeten maken om te zien zelfs wanneer uw pols naar beneden is gedraaid. De Series 7 is ook de eerste Apple Watch met een IPX6-certificering voor stofbestendigheid en blijft ook waterbestendig. De levensduur van de batterij blijft hetzelfde — ongeveer 18 uur — maar de Series 7 laadt tot 33 procent sneller op dan de Series 6 dankzij de nieuwe magnetische oplader met USB-C-connector.

  Zoals gewoonlijk brengt Apple een veel updates voor meerdere Watch-modellen met watchOS 8. De software-update bevat een nieuwe mindfulness-app, het volgen van de ademhalingsfrequentie van de slaap, updates voor valdetectie en nieuwe trainingen zoals Tai Chi. Series 7-gebruikers hebben ook toegang tot een nieuw QWERTY-toetsenbord op het horloge, zodat je gemakkelijker een bericht kunt typen (of vegen).

  We moeten de Series 7 nog volledig beoordelen , dus zorg ervoor dat u de komende weken in de gaten houdt voor al onze gedachten over de nieuwste smartwatch van Apple.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]