More

  Drie klassieke Grand Theft Auto-games worden opnieuw uitgebracht op moderne platforms |

  Array

  Een van de slechtst bewaarde geheimen in de gamewereld is bevestigd: Rockstar Games brengt nog drie Grand Theft Auto-games uit. De bundel bevat Grand Theft Auto III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas.

  De onhandige naam Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition komt naar Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc later dit jaar. De bundel komt in de eerste helft van 2022 ook op iOS en Android.

  pic.twitter.com/AMKIJGLjrF

  — Rockstar Games (@RockstarGames) 8 oktober 2021

  Rockstar zegt dat de vernieuwde games geüpgradede beelden en “moderne gameplay-verbeteringen” zullen hebben, terwijl de look en feel van de originelen behouden blijven. Meer details over de wijzigingen zullen in de komende weken worden onthuld. Hoewel alle drie de games klassiekers zijn, houden hun beelden misschien niet zo goed stand in 2021. Door de bijgewerkte graphics zijn ze misschien de moeite waard om opnieuw te bezoeken, terwijl sommige fans het op prijs zullen stellen ze op Switch te kunnen spelen.

  Ondertussen, Rockstar verwijdert vanaf volgende week de originele versies van GTA III, Vice City en San Andreas van digitale winkelpuien. Je kunt de games nog steeds downloaden als je ze eerder hebt gekocht.

  Anders is de uitgever van plan om later deze maand het 20-jarig jubileum van GTA III te vieren (sorry, het is zo oud). Sommige speciale evenementen en herdenkingsuitrustingen komen dit najaar naar GTA Online.

  De games uit het PS2-tijdperk zijn niet de enige GTA-titels die Rockstar herwerkt. Een uitgebreide en verbeterde versie van Grand Theft Auto V komt in maart naar PS5 en Xbox Series X/S.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]