More

  YouTube annuleert zijn veel verguisde Rewind voor eens en voor altijd |

  Array

  YouTube heeft zijn Rewind 2020-video geschrapt vanwege COVID-19 en sociale onrust, maar het komt niet terug nu de onrust (deels) is gekalmeerd. Zoals Tubefilter voor het eerst bevestigde, annuleert YouTube zijn eindejaars Rewind-video’s voor eens en voor altijd. De service houdt echter vol dat dit niet te wijten is aan de terugslag van Rewind 2018. YouTube is naar verluidt zo groot dat het onpraktisch zou zijn om de site samen te vatten met een jaarlijkse video.

  Het merk van Google zal in plaats daarvan vertrouwen op makers als MrBeast en Slayy Point om eindejaarsvideo’s te produceren en promoot ze via sociale netwerken. Je ziet ook jaarlijkse trendlijsten, prijsuitreikingen en een momenteel mysterieuze ‘interactieve ervaring’.

  Rewind debuteerde in 2010 en was gedurende het grootste deel van zijn geschiedenis populair als een momentopname van de online tijdgeest. Dat viel echter allemaal uit elkaar met Rewind 2018. Velen vonden dat de video zowel grote makers als Pewdiepie negeerde en meer dan een paar huiveringwekkende momenten had (Will Smith’s “oh, dat is heet” achtervolgt mensen tot op de dag van vandaag). Toen YouTube terugkeerde met Rewind 2019, deed het afstand van de redactionele controle en liet de statistieken de inhoud leiden tot frustratie van kijkers. Zelfs als YouTube gelijk heeft dat de site te groot wordt voor Rewind, is de vraag gewoon niet meer wat het was – een opleving heeft misschien niet veel impact.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]