More

  Word gecertificeerd in Java-programmering met een trainingsbundel van $ 30 |

  Array

  Wilt u leren coderen in Java? Deze populaire programmeertaal is een industriestandaard en werkt op alle verschillende platforms, van Mac en Windows tot Linux en Raspberry Pi. Het wordt wereldwijd gebruikt, waardoor het een geweldige set vaardigheden is voor iedereen die een carrière in coderen nastreeft.

  Je verdient je plaats aan de tafel bij de beste programmeurs als je leert van de Premium Java Programming Certification Bundle, beschikbaar nu voor slechts $30. Deze verzameling van acht gangen behandelt de basisconcepten van de taal en bevat 600 uitgebreide lessen die je snel van een beginner naar een gevorderd niveau brengen. Deze door experts geleide gidsen bieden uitstekende recensies voor de gedetailleerde demonstraties en boeiende leerstijlen van hun instructeurs.

  Je begint met Java: een complete tutorial van ZERO tot JDBC Course 2021, die wordt geleid door Oracle-gecertificeerde Java-programmeur en instructeur, Lawrence Decamora. Dit behandelt de basisprincipes, zoals het gebruik van een geïntegreerde ontwikkelomgeving. Van daaruit gaat u verder met het bouwen van uw eigen GUI-gebaseerde desktoptoepassing en krijgt u een voorproefje van het werken met JCDC (Java-databaseconnectiviteit). Je breidt je kennis uit met inzichten over objectgeoriënteerd programmeren, klassen en objecten, gegevenstypen en meer.

  Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je doorgaan met het bouwen van apps. Leer uw eigen Android-applicatie te ontwerpen, van het beheersen van de Android-interface tot het maken van professionele gebruikersinterfaces. De lessen zullen je helpen om schone coderingsprincipes op te pikken die relevant zijn buiten alleen Java (denk aan: Python en C#).

  De beste manier om nieuwe vaardigheden te versterken, is door relevante, praktische voorbeelden te gebruiken, die je doet in een projectmatige cursus; voltooi zeven projecten en 50 programmeeroefeningen gedurende de lessen.

  De cursusbundel bereidt je niet alleen voor om een ​​geweldige Java-programmeur te worden, maar bevat ook inhoud die je zal helpen bij je volgende sollicitatiegesprek. Leer de meest gestelde vragen in interviews bij bijvoorbeeld Amazon, Google, Facebook en Spotify, en wees klaar om problemen snel op te lossen door te oefenen met praktische voorbeelden en activiteiten.

  Deze cursusverzameling maakt het een pro in Java betaalbaar, toegankelijk en gemakkelijk. Geef uw carrière een boost met de Premium Java Programming Certification Bundle voor $ 30, of minder dan $ 4 per cursus.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u aanbiedingen te doen de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]