More

  Trailer ‘Resident Evil: Welcome to Raccoon City’ zit vol zombies |

  Array

  Resident Evil: Welcome to Raccoon City, een reboot van de filmreeks, zal op 24 november in de bioscoop verschijnen en Sony Pictures heeft met de eerste trailer een voorproefje gegeven van wat er in petto heeft. Schrijver en regisseur Johannes Roberts (47 Meters Down) gaf eerder dit jaar aan dat hij dingen terugvoert naar de horrorwortels van de franchise en de trailer biedt enkele positieve signalen dat hij zijn doel heeft bereikt.

  De film is gebaseerd op de eerste twee games in de klassieke serie en het is een complete reset na de zes (6) Paul WS Anderson-films. Voor het geval er enige onduidelijkheid was over het opnieuw beginnen van Roberts, legt de openingsvoice-over van de trailer dat stevig vast. “Elk verhaal heeft een begin”, zegt een personage, misschien Claire Redfield. “Ontdek de oorsprong van het kwaad.”

  Resident Evil: Welcome to Raccoon City speelt zich af in 1998 en we zien het griezelige herenhuis van de eerste game en een deel van de stad waar het vervolg zich afspeelt. De trailer raakt veel van de juiste beats en bevat enkele memorabele momenten uit de games. Er is een knipoog naar de openingsscène van Resident Evil 2, waarin een besmette vrachtwagenchauffeur zijn tankwagen Raccoon City in ploegt. Ondanks een paar dubieus CGI-shots, is er ook een solide schepselontwerp, inclusief zombiehonden en zelfs een licker. Voeg wat jump scares toe en het is een veelbelovende eerste blik.

  Als je naar meer Resident Evil verlangt totdat de film arriveert, kun je een virtual reality-versie van Resident Evil 4 bekijken op Oculus Quest 2 later deze maand. Elders komt een live-action show gebaseerd op de franchise naar Netflix. De vertraagde multiplayer-game Resident Evil Re:Verse komt volgend jaar uit en Capcom werkt aan DLC voor Resident Evil Village.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]