More

  Sky lanceert Sky Glass, een eigen reeks smart-tv’s |

  Array

  Sky’s lange reis om verder te gaan dan satelliet-tv is eindelijk voorbij, nu het bedrijf zijn gloednieuwe internet-only tv-platform lanceert. Sky Glass is de eerste eigen merk Smart TV van het bedrijf, een die de thuisgemonteerde satellietschotel en settopbox dumpt ten gunste van al zijn inhoud van internet te halen. De pitch van het bedrijf is om niet alleen zijn eigen inhoud in de ene box te centraliseren, maar om te fungeren als een universeel platform voor elke streaming-tv-app die momenteel op de markt beschikbaar is. Om nog maar te zwijgen over het feit dat door alles in één stuk hardware te plaatsen, de rommel die zich onder de familie-tv ophoopt, wordt verminderd.

  Op het gebied van hardware is Sky Glass verkrijgbaar in drie maten, 43-, 55- en 65 -inch schermen, allemaal met 4K Quantum Dot LED-schermen met 10-bit HDR+ en Dolby Vision. Het wordt geleverd in vijf kleuren: blauw, wit, groen, roze of zwart, met bijpassende afstandsbedieningen, luidsprekerpanelen en standaards. Op het gebied van audio zegt Sky dat je bij deze kit geen soundbar nodig hebt, aangezien de hardware wordt geleverd met Dolby Atmos-geluid met zes luidsprekers en een ingebouwde subwoofer.

  (De bedrijf voegde eraan toe dat Sky Glass bijgevolg tot 50 procent energiezuiniger is dan uw huidige opstelling, aangezien u geen afzonderlijke set-top-box en soundbar van stroom zult voorzien.)

  Afbeelding van de nieuwe Sky Glass-spraakafstandsbedieningSky

  Maar de waardepropositie van Sky is niet alleen dat het een mooie tv verkoopt met een aantal nieuwe dingen erin om de oneindige scroll te beëindigen.

  Het is ontworpen om alle catalogi van alle beschikbare streaming-apps samen te voegen en u te laten kiezen wat u wilt vanaf één centrale locatie. Dat betekent dat je afleveringen van dezelfde tv-serie in volgorde kunt bekijken, zelfs als ze op verschillende streamingplatforms worden gehost.

  Sky Glass is ook spraakgestuurd, met het wake-woord ‘Hello Sky’, en je zou toegang moeten hebben tot al je favoriete schoenen, live tv kunnen spelen en er inhoud mee kunnen afspelen. Maar als je wilt, kun je de nieuwe afstandsbediening gebruiken, een vereenvoudigde versie van de touch-afstandsbediening die al beschikbaar is voor Sky Q, zij het met verlichte knoppen voor een betere nachtelijke bediening.

  Tegelijkertijd Sky kondigde ook een 4K-webcam aan die het op een bepaald moment in de toekomst wil uitbrengen, die bovenop de tv zal zitten en Portal-achtige videogesprekken zal bieden. Dit systeem biedt ook motion-tracking en skeleton-tracking voor zowel motion gaming als aangepaste trainingen, en het ziet er zelfs uit als een Kinect. Als deze hardware beschikbaar is, kun je ook feesten voor live-tv kijken, zelfs als je niet op dezelfde locatie bent.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Sky

  Natuurlijk, aangezien Sky eigendom is van Comcast en het gerucht gaat dat het bedrijf aan een eigen tv-platform werkt, kun je voor jezelf aannemen dat een rebranded-versie van Sky Glas komt naar de VS.

  Bovendien zegt Sky dat Glass niet alleen beschikbaar zal zijn in het VK en Europa, maar ook in Australië en andere markten in de loop van volgend jaar of zo.

  Prijstechnisch kost Sky Glass £ 649, £ 849 of £ 1.049, afhankelijk van of u kiest voor de 43-, 55- of 65-inch versie. Maar het bedrijf zegt dat het verwacht dat meer mensen het kopen met een maandelijks abonnement, net zoals bij telefoons via Sky Mobile, voor een minimale contractduur. In dat geval kost de hardware u £ 13, £ 17 of £ 21 per maand, afhankelijk van het formaat dat u kiest.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]