More

  Panasonic’s BS1H is een box-style camera met een volformaat sensor |

  Array

  In 2020 kondigde Panasonic de BGH1 aan, de allereerste camera in boxstijl. Het bedrijf nam de binnenkant van zijn geliefde Micro Four Thirds GH5S en bracht ze opnieuw onder in een behuizing die beter geschikt was voor videoproductieworkloads. Bijna precies een jaar later heeft Panasonic de DC-BS1H aangekondigd. Net als zijn voorganger neemt deze nieuwste release van het bedrijf een bestaande Panasonic-camera, de full-frame S1H, in een nieuwe body.

  Het hart van de BS1H is een 24,2-megapixel CMOS-sensor die beelden kan vastleggen met een resolutie tot 6K. In het bijzonder is het in staat om 6K-video op te nemen met maximaal 24 frames per seconde, 5,4K met 30 frames per seconde met een 3:2 crop en 5,9K met 30 frames per seconde met een 16:9 framing. Panasonic beweert dat de sensor van de BS1H meer dan 14 stops dynamisch bereik heeft en dat de toevoeging van zowel een optisch laagdoorlaatfilter als een Dual Native ISO-functie moiré en digitale ruis helpt verminderen.

  Maar als je naar een box-stijl camera voor jezelf, je wilt er een voor de extra connectiviteitsopties die het formaat belooft. Aan de voorkant is de BS1H niet traag. Het bevat met name een USB 3.1 Type-C-verbinding, een HDMI Type-A-poort en een 3G seriële digitale interface. Het is ook mogelijk om 12 BS1H-camera’s met elkaar te verbinden om een ​​opstelling met meerdere camera’s te creëren. Daarnaast vind je het gebruikelijke assortiment 3,5 mm- en XLR-microfoonaansluitingen bovenop een LAN-poort. Oh, en hij wordt geleverd met dubbele SD-kaartsleuven voor zorgeloze redundantie.

  Panasonic zal de DC-BS1H verkopen voor $ 3.500 wanneer deze in november beschikbaar komt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]