More

  Microsoft heeft een doorschijnende controller gemaakt voor de 20e verjaardag van de Xbox |

  Array

  Op 15 november 2001 bracht Microsoft de originele Xbox uit en veranderde het consolelandschap voor altijd. Twintig jaar later is het bedrijf van plan om de verjaardag van zijn allereerste thuissysteem te vieren door een handvol doorschijnende accessoires uit te brengen, waaronder de Xbox Series X/S-controller die je hierboven ziet.

  Volgens Microsoft, het doorschijnende ontwerp is een verwijzing naar de doorzichtige controllers die bij de originele Xbox-foutopsporingskit werden geleverd – hoewel ik me kan voorstellen dat de meeste mensen hen eerder zullen herinneren aan de iconische Atomic Purple-controller van de N64, en dat is een goede zaak. Een handige bijkomstigheid is dat Microsoft de interne componenten zilver heeft gemaakt om ze beter zichtbaar te maken. De kenmerkende groene kleur van het merk wordt gebruikt voor accentdetails, waaronder de achterste handgrepen. Buiten die visuele bloeit, is het functioneel hetzelfde als elke andere Xbox Wireless-controller die je bij Microsoft kunt kopen. Verwacht Bluetooth voor pc en mobiel koppelen, ondersteuning voor knoptoewijzing en een betere d-pad dan op controllers van vorige Xbox-generaties.

  Xbox Stereo-headsetMicrosoft-versie van de speciale editie van $69.99

  Je kunt de Microsoft-controller voor $ 6,99 pre-orderen

  vandaag Vanaf 15 november zal het ook verkrijgbaar zijn via verschillende retailers. Als je het niet kunt rechtvaardigen om nog een controller aan je verzameling toe te voegen, is Microsoft ook van plan om een ​​20th Anniversary Special Edition Stereo Headset uit te brengen die $ 69,99 kost. Helaas neigt het niet zo veel naar de doorschijnende esthetiek als zijn tegenhanger, maar het ziet er nog steeds uit alsof het een fatsoenlijk pronkstuk zou zijn.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]