More

  Maker van ‘Dead Cells’ brengt op 18 oktober brandbestrijdingsspel ‘Nuclear Blaze’ uit |

  Array

  Sebastian Bernard, de hoofdontwikkelaar en ontwerper van de populaire indiegame Dead Cells, heeft een nieuwe game gemaakt waarin je branden moet blussen, mysteries moet oplossen en katten moet redden. Ja, je speelt een brandweerman in Bernards nieuwe 2D-actie-avonturenspel Nuclear Blaze – iemand die door de lucht wordt gedropt in een geheime militaire faciliteit die om onbekende redenen in vlammen is opgegaan.

  In het complex moet je je brandslang verstandig gebruiken om te voorkomen dat het wildvuur zich ongecontroleerd door elke sectie verspreidt. Ook heb je te maken met backdrafts, exploderende wanden en complexe sprinklerinstallaties. Maar je zult niet alleen proberen een laaiend inferno in het spel te blussen: je moet ook overlevenden redden (inclusief katten) en elk hoekje en gaatje onderzoeken om verborgen geheimen te vinden die je zouden helpen de ware aard van de site te achterhalen, zoals en het mysterie achter het vuur oplossen.

  Bernard ontwikkelde Nuclear Blaze onder zijn eigen bedrijf Deepnight Games. Op de website van de ontwikkelaar beschreef Bernard zichzelf als een “voormalige medewerker” van Motion Twin, de studio achter Dead Cells. Hij zei ook dat hij een game wilde maken die zijn 3-jarige zou kunnen spelen, daarom heeft de titel een “Kid-modus” met eenvoudigere levelontwerpen, regels en gameplay.

  Nuclear Blaze kan op 18 oktober worden gedownload op Steam. Je kunt hieronder een korte trailer bekijken om een ​​idee te krijgen van hoe je als 2D-brandweerman branden blust en mysteries oplost.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]