More

  Je iPhone kan uiteindelijk het klimaat en de stoelen van je auto regelen |

  Array

  Je iPhone kan binnenkort nuttig zijn voor meer in een auto dan alleen het beantwoorden van oproepen en het opfleuren van de muziekselectie. Bronnen van Bloomberg beweren dat Apple een technologie ontwikkelt met de codenaam “IronHeart” waarmee je je iPhone kunt gebruiken om het klimaatsysteem, de radio, stoelen en zelfs de instrumentenpanelen te bedienen. Je zou niet hoeven te schakelen tussen CarPlay en de (waarschijnlijk onhandige) infotainmentsoftware van je auto om het vuur wat hoger te zetten.

  IronHeart is volgens de tipgevers nog vroeg in ontwikkeling en vereist samenwerking met auto merken. Apple heeft geweigerd commentaar te geven.

  Een initiatief als dit zou de aanwezigheid van Apple in auto’s veel verder kunnen uitbreiden dan beperkte technologieën zoals CarPlay of de recentere CarKey-functie. Hoewel het niet per se deel uitmaakt van de lang geruchtmakende strategie voor elektrische auto’s van het bedrijf, zou het het bedrijf ervaring kunnen geven met meer aspecten van auto’s en zou kunnen helpen bij de interne ontwikkeling van voertuigen.

  Of autofabrikanten het concept al dan niet omarmen of niet is een andere zaak. Apple zou effectief de native interface van een auto omzeilen voor veel voorkomende taken. Het is gemakkelijk om te zien dat fabrikanten aarzelen nadat ze uitgebreid werk hebben gestoken in hun eigen auto-interfaces en bijbehorende apps, vooral als ze services hebben die concurreren met het Apple-aanbod. Als IronHeart wordt verzonden, kan dit worden beperkt tot een handvol merken en modellen, tenzij er enthousiaste reacties zijn van autokopers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]