More

  De nieuwste audio-interfaces van Volt bieden goedkoop vintage voorversterkergeluid |

  Array

  Universal Audio is een iconische naam in muziekapparatuur dankzij apparaten zoals de UA 610-voorversterker en 1176-compressor. De uitrusting kan echter een beetje duur zijn voor producenten van thuisstudio’s, met de vorige basis Apollo Solo-interface voor $ 699. Nu kun je dat vintage analoge voorversterkergeluid krijgen vanaf $ 139 met de nieuwe Volt-lijn van audio-interfaces.

  All the Volts biedt een vintage Mic Preamp-modus met mic/line preamp-circuits die de UA 610-console emuleren, door de jaren heen door talloze artiesten (The Doors, MC5, Van Halen, Arcade Fire) gebruikt om geluiden te maken warmer of voeg wat grit toe. De twee duurdere modellen, de Volt 276 en Volt 476, hebben ook ingebouwde analoge 1176-compressorcircuits en presets voor zang, gitaar. enz. Het enige dat ontbreekt, is de digitale signaalverwerking (DSP) die te vinden is in duurdere producten zoals de Apollo-reeks, hoewel dat te verwachten is in deze prijsklassen.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  UA is niet de eerste fabrikant van hoogwaardige apparatuur die zich richt op slaapkamerproducenten, aangezien Solid State Logic onlangs een betaalbare reeks interfaces heeft onthuld. Alle Volts worden geleverd met veel software, waaronder Ableton Live Lite, Marshall Plexi en Time & Tone (Softube), Virtual Drummer DEEP en meer. Ze zullen eind november verkrijgbaar zijn bij “select Universal Audio-retailers”, beginnend bij $ 139 voor de Volt 1 (1in/2out) en oplopend tot $ 369 voor de Volt 476 (4in/4out).

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]