More

  Chevrolet’s elektrische Silverado debuteert op CES 2022 |

  Array

  Als Mary Barra, CEO van General Motors, de openingstoespraak houdt op de CES van volgend jaar, zal ze niet alleen de aftrap geven van het evenement, maar ook de elektrische Silverado van Chevrolet onthullen. De autofabrikant onthulde voor het eerst dat het in april werkt aan een geëlektrificeerde versie van de pick-up truck, waarmee hij een elektrische auto belooft met een actieradius van 400 mijl, die kan wedijveren met Tesla’s 2020 Long-Range Plus Model S. 

  In de aankondiging van vandaag , Chevrolet heeft ook bevestigd dat het winkelmodel zal worden geleverd met een glazen dak met meer hoofdruimte om het interieur groter te laten lijken en aanvoelen. Het zal blijkbaar de eerste keer zijn dat GM een glazen dakoptie beschikbaar stelt voor een pick-up op ware grootte. Chevrolet heeft ook bevestigd dat het voertuig in staat zal zijn om op vier wielen te sturen.

  De elektrische Silverado is gebaseerd op het Ultium-platform van GM, de modulaire technologie van de autofabrikant waarmee hij accu’s en aandrijfeenheden kan combineren om alle soorten voertuigen van zijn merken te elektrificeren. De geëlektrificeerde Hummer-voertuigen van GMC zijn ook gebaseerd op het Ultium-platform. En, net als de Hummer EV’s, zal de elektrische Silverado worden geproduceerd in GM’s Factory ZERO, de nieuwe assemblagefabriek van het bedrijf in Detroit-Hamtramck. GM heeft $ 2,2 miljard uitgegeven om de fabriek op te zetten met de apparatuur die nodig is om alle soorten elektrische voertuigen te bouwen.

  Mary Barra’s CES 2022-keynote en het debuut van de Silverado zullen op 5 januari plaatsvinden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]