More

  Anker’s Liberty 3 Pro-oordopjes bieden ANC op maat voor $ 170 |

  Array

  Anker’s Soundcore-lijn is een geweldige plek om te kijken als je hoopt wat geld te besparen op je volgende paar oordopjes. Het bedrijf biedt een reeks ontwerpen tegen betaalbare prijzen die een groot deel van de concurrentie ondermijnen. Wat meer is, Anker maakt niet veel opofferingen als het gaat om geluid, prestaties en functies om die prijzen laag te houden. Vandaag lanceert het bedrijf de Liberty 3 Pro: een vervolg van $ 170 op de Liberty 2 Pro uit 2019 die actieve ruisonderdrukking (ANC), verbeterde audio en een verfijnd ontwerp toevoegt.

  De Liberty 3 Pro heeft een gelijkaardig uiterlijk als de Liberty 2 Pro met siliconen vleugels en een vorm die is gebouwd om druk en ongemak te verlichten. Anker zegt dat de nieuwe oordopjes 30 procent kleiner zijn dan het vorige model en dat ze een IPX4-classificatie hebben voor bescherming tegen vocht. De ingebouwde bedieningselementen keren terug om u gemakkelijk toegang te geven tot muziek en oproepen. Binnenin legt het bedrijf uit dat “een verbeterde configuratie met twee stuurprogramma’s”, ontwikkeld samen met bijna twee dozijn Grammy-winnende producenten, zijn “best klinkende model tot nu toe” aandrijft. Anker’s Astria Coaxial Acoustic Architecture (ACAA) is bijgewerkt naar versie 2.0, waardoor meer details zonder vervorming mogelijk zijn. De Liberty 3 Pro ondersteunt ook Sony’s LDAC-codec voor draadloze audio, een standaard die meer gegevens via Bluetooth verzendt voor luisteren met hoge resolutie.

  Anker Soundcore Liberty 3 ProAnker is hier de grootste toevoeging De ruisonderdrukkende opstelling maakt gebruik van Anker’s HearID-technologie die het geluidsprofiel van de oordopjes kan aanpassen aan uw gehoor. Na een snelle gehoortest kan HearID bepaalde frequenties verhogen die voor u moeilijker te horen zijn in elk oor. HearID stuurt hier ook de actieve ruisonderdrukkingstechnologie aan en past automatisch het niveau van ruisonderdrukking aan op basis van het lawaai om je heen. Anker zegt dat het systeem een ​​individueel geluidsprofiel creëert dat ook rekening houdt met de in-ear druk. De Liberty 3 Pro is ook uitgerust met AI-aangedreven achtergrondruisonderdrukking voor oproepen en drie omgevingsgeluidsmodi voor verschillende scenario’s.

  Anker zegt dat de Liberty 3 Pro tot zes uur meegaat op een lading met ANC aan of tot acht uur met ruisonderdrukking uitgeschakeld. De meegeleverde hoes ondersteunt draadloos opladen en kan maximaal drie extra oplaadbeurten bevatten. Een snellaadfunctie geeft je drie uur gebruik in slechts 15 minuten.

  De Liberty 3 Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar voor $ 169,99 (£ 139,99/€ 159,99/$ 199,99 CAD) in de kleuren zwart, wit, grijs en paars.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]