More

  Voormalig Sennheiser-ingenieur Axel Grell heeft een paar ANC echte draadloze oordopjes van $ 200 gemaakt |

  Array

  In 2019 verliet Axel Grell, de ontwerper van Sennheisers legendarische HD580- en HD800-hoofdtelefoons, het bedrijf om Grell Audio op te richten. Twee jaar later komt de startup uit met een echte draadloze hoofdtelefoon die bekend staat als de TWS/1. Ze zijn ingesteld op $ 200 wanneer ze volgende maand in de uitverkoop gaan, en bevatten componenten die individueel zijn aangekocht en ontworpen door Grell. Hoogtepunten zijn onder meer aangepaste 10 mm-stuurprogramma’s, ondersteuning voor ANC en een eigen functie genaamd Noise Annoyance Reduction (NAR), waarvan het bedrijf beweert dat het high-end geluiden opheft.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Grell Audio

  Codec-ondersteuning is ook uitgebreid. Naast steunpilaren zoals SBC en AAC, kunnen de oordopjes verbinding maken met uw apparaat via LHDC, aptX, aptX HD en aptX adaptive. Afgezien van een handvol eigen Sony-formaten, ontbreekt hier alleen de onlangs aangekondigde aptX Lossless-codec van Qualcomm. Je kunt tot 28 uur batterijduur halen uit de hoofdtelefoon met de meegeleverde oplaadcassette.

  Grell is van plan om een ​​direct-to-consumer-model te gebruiken waarbij het bedrijf de TWS/1-oordopjes exclusief via haar website en Drop. Pre-orders gaan vandaag open en de algemene beschikbaarheid volgt in november. De Drop-versie van de hoofdtelefoon staat bekend als de tws.01 en heeft een geheel zwarte afwerking en wordt geleverd met een extra set blauwe wingtips.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]