More

  Segway’s Ninebot ES4-scooter is alleen vandaag $ 260 korting |

  Array

  Een elektrische scooter kan een goed alternatief zijn om van en naar kantoor en andere lokale plekken te komen, maar de meeste zijn vrij duur. Maar de eendaagse verkoop van Amazon op Segway-apparaten maakt één model redelijk betaalbaar: de Segway Ninebot ES4-scooter is afgeprijsd tot $ 540, of $ 260 van de normale prijs. Dat is ook slechts $ 40 meer dan zijn recorddiepte van $ 500.

  Koop Ninebot ES4 bij Amazon – $ 540

  De ES4 stoot dingen op van de ES2-scooter, ondersteunt een maximale snelheid van 19 mph en een bereik van maximaal 28 mijl. Het heeft ook 800 W vermogen en dubbele batterijen, en je kunt de levensduur van de batterij van de machine volgen op het ingebouwde LED-display.

  De scooter zelf is behoorlijk glad en is ontworpen om ritten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het heeft brede, niet-pneumatische banden plus een dubbel veersysteem dat zowel het voor- als het achterwiel stabiliseert. Je krijgt ook een dubbel remsysteem uitgerust met zowel een mechanische als een elektrische rem waarmee je binnen 13 inch kunt stoppen bij 12,4 mph. Als u ‘s nachts rijdt, kunt u ook de naar voren gerichte LED inschakelen voor een betere zichtbaarheid. We waarderen ook dat de ES4 redelijk draagbaar is – hij weegt 31 pond, maar hij kan netjes worden ingeklapt, zodat je hem in een kofferbak kunt opbergen of hem met het openbaar vervoer kunt meenemen.

  En zoals de meeste gadgets van tegenwoordig, is de ES4 maakt verbinding met de mobiele app van Segway en waarmee je dingen kunt doen zoals de scooter vergrendelen en ontgrendelen, cruisecontrol activeren, firmware-updates installeren en rijstatistieken bekijken. Hoewel een scooter als deze waarschijnlijk niet alle andere vormen van vervoer zal vervangen, is het een handige manier om van de ene plaats naar de andere te komen — vooral voor mensen die in grote steden of dichte buitenwijken wonen.

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]