More

  Pokémon komt volgend jaar naar Universal Studios Japan |

  Array

  Universal Studios Japan werkt samen met de Pokémon Company om vanaf 2022 “baanbrekend” entertainment te ontwikkelen, zo maakten de bedrijven bekend. Het themapark verdubbelt in feite het aantal Nintendo-gerelateerde attracties in het park, na de opening van Super Nintendo World en de aankondiging van een nieuwe Donkey Kong-uitbreiding.

  Er zijn niet veel details over het project, maar de bedrijven zeiden dat ze een “strategische alliantie voor de lange termijn hebben gevormd en dat er meerdere ontwikkelingsprojecten aan de gang zijn.” Wat ze ook bouwen, het gaat om “uitstekende creativiteit” en “entertainmenttechnologie van wereldklasse”, aldus het enthousiaste persbericht.

  The Pokémon Company staat technisch gezien los van Nintendo, hoewel Nintendo er wel een groot deel van bezit. Afgaande op het persbericht en een eerder lek, lijkt het er echter niet op dat de Pokémon-sectie of attracties zich in Super Nintendo World zullen bevinden.

  Super Nintendo World bestaat momenteel alleen in Universal’s Osaka-park, maar het is in aanbouw bij Universal Studios Hollywood, Universal Studios Singapore en het aanstaande Universal’s Epic Universe in Universal Orlando Resort. Daarom is het waarschijnlijk dat er ook in de VS een Pokémon-park zal verschijnen.

  Voordat je het vergeten bent, zou de Universal Pokémon-uitbreiding technisch gezien niet het eerste Poké-gerelateerde themapark zijn. Pokémon The Park, ook bekend als PokéPark, was een reizend Japans themapark dat in 2005 en 2006 in Japan en Taiwan liep.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]