More

  Met het Nest Renew-programma van Google kun je thuis meer schone energie gebruiken |

  Array

  De nieuwste poging van Google om u te helpen milieuvriendelijkere beslissingen te nemen, heeft alles te maken met uw elektriciteitsnet. Het nieuwe Nest Renew-programma is een reeks functies die kijken naar de tijdstippen van de dag waarop de elektriciteit die je huis binnenkomt schoner is en dienovereenkomstig je compatibele Nest-thermostaten in- of uitschakelen. Renew arriveert in de komende weken in een preview op uitnodiging en zal gratis beschikbaar zijn in de continentale VS wanneer het publiekelijk wordt gelanceerd.

  De kern van Nest Renew is het besef dat het elektriciteitsnet in je buurt op elk moment een mix van schone en traditionele energie bevat. In de vroege namiddag zou er misschien een hogere concentratie elektriciteit uit zonnebronnen kunnen zijn, terwijl een dag met meer wind zou kunnen betekenen dat er meer vermogen van turbines doorkomt. Afhankelijk van de regio kunnen elektriciteitsnetten hun elektriciteit uit een diverse mix van bronnen halen. Volgens Nest-productmanager Jeff Gleeson “heeft een slim dynamisch elektriciteitsnet echt slimme huizen nodig.”

  Nest Renew zal niet alleen een deel van deze besluitvorming voor je automatiseren, maar het kan je ook inzicht geven in het type stroom dat je huis binnenkomt. Ten eerste zorgt een nieuwe functie, Energy Shift genaamd, ervoor dat mensen met een Google-account en een compatibele Nest Thermostat automatisch verwarming of koeling kunnen activeren op momenten dat je netwerk schoner is.

  Een voorbeeld van het maandelijkse impactrapport van Google's Nest-scherm is nu te zien op een nieuwe laptop van Google Renew-programma.Voor degenen wiens energieleverancier kosten in rekening brengt op basis van gebruikstijd, kan dit u ook helpen geld te besparen.

  Nest heeft al jaren het bladsymbool op zijn product als indicator voor een energiezuinigere temperatuurregeling . Nu kun je bladeren verdienen door dingen te doen zoals het gebruik van Energy Shift, of mee te doen aan maandelijkse uitdagingen om dingen te doen zoals je was op de kou laten staan. Wanneer u genoeg bladeren verzamelt om mijlpalen te bereiken, kunt u stemmen waar Google zijn geld naartoe stuurt (uit een lijst van zijn Energy Impact-partners, te beginnen met de non-profitorganisaties GRID Alternatives en Elevate).

  Een Nest Thermostat geeft je thermostaat maandelijks weer met de meldingGoogle automatische aanpassingen In ” die je niet alleen vertellen welk verschil je maakt, maar ook laten zien wanneer de elektriciteit die je huis binnenkomt groener is. Met deze gegevens kun je ervoor kiezen om de was of vaatwasser te laten draaien of je apparaten eerder of later op te laden wanneer je net schoner is.

  Renew is een gratis opt-in-programma en werkt met de derde generatie Nest Learning Thermostat, de Nest Thermostat E of de meest recente Nest Thermostat.

  Het ontgrendelt een Clean Energy Match-functie die hernieuwbare energiecredits (REC’s) inwisselt voor wat naar schatting dezelfde hoeveelheid op fossiele brandstoffen gebaseerde elektriciteit is die u elke maand thuis gebruikt. Op deze manier kunt u, zelfs als schone energie niet beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft, op zijn minst uw schuldgevoel over het gebruik van niet-hernieuwbare energie wegnemen. Premium-leden krijgen ook een uniforme rekening met daarop hun maandelijkse abonnement op het programma en hun gebruikelijke kosten voor nutsvoorzieningen.

  Gleeson zei dat Nest al jaren aan dit programma werkt en in die tijd heeft samengewerkt met nutsbedrijven en energieleveranciers om onder andere de inschrijving voor residentiële programma’s aan te moedigen. Voor Nest Renew werkt het samen met acht leveranciers van Distributed Energy Resource Management Systems (DERMS) om het programma vorm te geven om hun respectieve koolstofvrije doelen te bereiken.

  Door de Nest Thermostats, betere zichtbaarheid en marketing en relevante beloningsprogramma’s hoopt Google meer mensen aan te trekken voor aanbiedingen en programma’s van nutsbedrijven voor groene energie. Het bedrijf wil nutsbedrijven ook helpen om “meer hernieuwbare energiebronnen online te brengen” en het proces te versnellen door hen te ondersteunen bij het bouwen of kopen van duurzame infrastructuur, volgens Hannah Bascomb, hoofd van energiepartnerschappen.

  Google’s hele reeks duurzaamheidsgezinden aankondigingen van vandaag tonen een voortdurende toewijding aan de “koolstofvrije toekomst” die CEO Sundar Pichai ongeveer een jaar geleden schreef.

  Nest Renew maakt deel uit van een brede reeks updates van vandaag in Zoeken, Maps en meer om de gebruikers van Google te helpen beter geïnformeerde, milieuvriendelijke beslissingen te nemen..

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]