More

  Haal het meeste uit je DJI Phantom en Mavic drone met deze videografie training |

  Array

  De wereld in vogelvlucht biedt een boeiend perspectief voor het publiek en biedt unieke inhoud waartoe we normaal gesproken geen toegang hebben. Of je nu overweegt een social media-account met korte video’s aan te maken of op zoek bent naar iets geavanceerders, met een eersteklas drone en wat begeleiding bij het filmen kun je van amateur naar pro gaan.

  Koop de All-in-One Phantom DJI Drone & Mavic Filmschool-bundel en leer snel de ins en outs van drone-filmen. Deze zeven cursussen behandelen alles wat je moet weten over het maken van geweldige luchtopnames, van het manoeuvreren met de drone tot filmtips en het bewerken van best practices.

  Ga van beginner tot professionele dronefilmer met drie niveaus van lessen over het gebruik de Litchi-app om filmische inhoud op te nemen. Van pre-flight tijden tot het maken van key shots, de eerste cursus behandelt de basis. Ga naar het tweede niveau om liefhebbertrucs te leren, zoals het maken en bewerken van 360-graden panoramafoto’s. Bovendien ontdek je hoe je je luchtvideo opneemt, bewerkt en kleurcorrigeert. De laatste cursus behandelt geavanceerde opname- en bewerkingstechnieken, naast twee verschillende methoden voor fotograferen.

  Tijdens de andere cursussen duik je dieper in postproductievaardigheden, waardoor je inhoud naar een hoger niveau wordt gebracht. niveau, van toegang tot uw beeldmateriaal tot het uploaden naar YouTube. Beheers de kunst van het knippen van uw beste clips, het corrigeren van belichting en het verbeteren van beelden met zoom- en versnellingseffecten. Deze bundel bevat ook een cursus over het gebruik van Google Earth 3D om een ​​voorbeeld van uw vliegroute te bekijken voordat u uw drone laat vliegen, dus er zijn geen verrassingen.

  Binnen 48 uur leert u hoe u met die DJI kunt vliegen drone als een pro en leg ongelooflijke inhoud vast waardoor je misschien viraal gaat. Koop de All-in-One Phantom DJI Drone & Mavic Filmschool-bundel voor $ 40, of minder dan $ 6 per cursus.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om aanbiedingen voor de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]