More

  De zoekresultaten van Google benadrukken nu duurzaam reizen en winkelen |

  Array

  Google maakt zijn zoekmachine nuttiger voor het milieuvriendelijke publiek. De internetgigant actualiseert zijn zoekopdracht om informatie te verstrekken over duurzamere winkel- en reismogelijkheden. Zoek naar energie-intensieve apparaten zoals warmwaterboilers of vaatwassers, en je ziet suggesties voor duurzamere (en vaak goedkopere) producten. Een toekomstige update zal het ook gemakkelijker maken om elektrische en hybride auto’s te cross-shoppen, compleet met identificatietags en een weergave van compatibele laadstations in de buurt.

  Google Flights zal ondertussen de geschatte CO2-uitstoot tonen voor ” bijna elke” vlucht, tot op stoelniveau. Een economy-stoel op een nieuw vliegtuig zou veel vriendelijker kunnen zijn dan een eersteklas ligplaats aan boord van een ouder vliegtuig.

  Zelfs aandelen zullen een verbetering zien. Google Finance lanceert duurzaamheidsscores voor aandelenportefeuilles, zodat u een algemeen idee krijgt van hoe milieubewust uw beleggingsmaatschappijen zijn. Google haalt informatie uit het Climate Disclosure Project.

  Zoeken wordt ook beter als je alleen maar probeert klimaatverandering te onderzoeken. Google belooft een speciale resultatenpagina met diepgaande gegevens, inclusief gerelateerde informatie van de VN en andere autoriteiten. In het ideale geval helpen de datapanelen u een beter inzicht te krijgen in klimaatverandering en de strijd om deze te minimaliseren.

  U zult even moeten wachten om alle geplande wijzigingen van Google te zien. De winkel- en reiswijzigingen komen deze week aan, maar je zult tot later in oktober moeten wachten op informatiepanelen over klimaatverandering. De scores van de aandelenportefeuille komen slechts “binnenkort” en je zult moeten wachten tot begin 2022 om EV- en hybride-tags te zien.

  Dit is verre van gegarandeerd een tastbaar effect op het milieu. Alleen omdat u een milieuvriendelijke zoeklink hebt gezien, betekent niet dat u erop klikt of zelfs maar overweegt. Zelfs als dat het geval is, duidt dit op een verschuiving in de houding bij Google. Het technologiebedrijf vindt het niet langer voldoende om de middelen achter de schermen te verminderen – het leidt internetgebruikers rechtstreeks op.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]