More

  De eigenaar van Jabra koopt SteelSeries om uit te breiden naar gaming-uitrusting |

  Array

  Voeg SteelSeries toe aan de rangen van gaming-hardwaremerken die zichzelf verkopen aan grotere technologiebedrijven. Jabra’s eigenaar GN verwerft SteelSeries in een deal ter waarde van ongeveer $ 1,24 miljard. De verhuizing is bedoeld om GN een voorsprong te geven op het gebied van “upscale gaming-uitrusting” en tegelijkertijd ruimte te bieden om te groeien en “inkomstensynergieën” te bereiken. De deal wordt naar verwachting begin 2022 afgerond.

  SteelSeries benadrukte dat het hetzelfde leiderschap zou behouden. De GN-deal zou volgens bedrijfsleider Ehtisham Rabbani helpen om de toch al gezonde groei te “versnellen”. GN wees er scherp op dat SteelSeries de afgelopen jaren marktaandeel heeft gewonnen en zelf kleinere bedrijven zoals KontrolFreek heeft opgepikt.

  De aankoop zou GN kunnen helpen om een ​​gezamenlijke duw in de richting van gaming te maken, zowel in headsets als niet -audio hardware zoals muizen, toetsenborden en muismatten. Simpel gezegd, dit kan GN helpen een algemeen technologiemerk te worden na jaren van focus op persoonlijke audio.

  SteelSeries had ondertussen misschien niet zoveel keuze als het zou willen. Merken als Astro, Elgato en Roccat hebben zichzelf al verkocht aan grotere bedrijven om zowel hun voortbestaan ​​te verzekeren als groei te bevorderen. Hoewel de toekomst van SteelSeries waarschijnlijk rooskleurig zou zijn zonder GN, zou het team kunnen helpen om te gedijen in een competitief landschap waar rivalen vaak veel steun hebben.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]