More

  Apple’s AirTags zijn goedkoper dan normaal bij aankoop van vier |

  Array

  Dit is misschien een goed moment om AirTags van Apple te kopen als je er meer dan een of twee nodig hebt. Woot verkoopt een vier-pack van de item-trackers voor $ 95, een zeldzame duik onder de gebruikelijke prijs van $ 100. Dat komt neer op $ 23,75 per tag, en kan dit verleidelijk maken als je meerdere items hebt die je niet kunt missen. Onthoud dat het retourbeleid van Woot strenger is dan dat van Amazon.

  Koop Apple AirTag (vier stuks) bij Woot – $ 95

  AirTags zijn alleen nuttig in het Apple-ecosysteem, maar beloven een paar voordelen ten opzichte van trackers van Tile en andere rivalen. Naast een snelle installatie biedt ultrabreedbandondersteuning nauwkeurige vindbaarheid (met iPhone 11 en nieuwer) wanneer je dichtbij bent – je weet precies welk bankkussen je sleutels verbergt. Je hebt ook een netwerk voor het lokaliseren van items dat vrijwel alle gebruikers van Apple-apparaten omvat, waardoor de kans op het vinden van een ontbrekende tas of portemonnee groter wordt.

  Er zijn natuurlijk vangsten. Android-gebruikers hoeven zich niet aan te melden, en het ontbreken van een gat betekent dat je een accessoire koopt om de AirTag aan een sleutelhanger of rugzak te bevestigen. De batterijlevensduur van een jaar vereist ook dat u een lading horlogebatterijen bij de hand hebt. Als je jezelf echter niet snel het Apple-ecosysteem ziet verlaten, zijn AirTags een redelijk veilige gok.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]