More

  Apple zegt dat apps vanaf begin 2022 een manier moeten bieden om je account te verwijderen |

  Array

  Ontwikkelaars die gebruikers een account laten aanmaken in hun iOS-, iPadOS- en macOS-apps, zullen mensen binnenkort ook een methode moeten aanbieden om hun accounts in apps te verwijderen. Apple zegt dat vanaf 31 januari alle app-inzendingen (inclusief updates) de optie moeten bevatten.

  Het bedrijf kondigde deze vereiste aan samen met andere wijzigingen in de App Store-richtlijnen op de Apple Worldwide Developers Conference in juni als onderdeel een duwtje in de rug om gebruikers meer controle over hun gegevens te geven. Zoals The Verge opmerkt, vereist Apple alleen van ontwikkelaars dat ze mensen “het verwijderen van hun account vanuit de app laten starten”, dus apps kunnen je naar een website sturen of zelfs een chat met een agent voordat je je account daadwerkelijk kunt sluiten.

  Het valt nog te bezien hoe nuttig deze vereiste in de praktijk zal zijn, gezien de trucs die veel ontwikkelaars gebruiken om u aan te moedigen als gebruiker te blijven. Maar als je een account in een app hebt, zal het verwijderen ervan iets minder hoofdpijn opleveren, wat geen slechte zaak kan zijn. Dit zal het hopelijk gemakkelijker maken voor mensen om abonnementen en apps die ze niet echt gebruiken te schrappen.

  Anders hebben App Store-pagina’s op iOS 15, iPadOS 15 en macOS Monterey (die nog in bèta is) nu een knop Een probleem melden, zodat je eventuele problemen of zorgen met een app kunt melden aan Appel. De functie is voorlopig beschikbaar in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en de VS. Apple zal de knop later naar meer regio’s uitrollen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]