More

  Met ‘Ghost Recon Frontline’ probeert Ubisoft (opnieuw) de battle royale-rage te verzilveren |

  Array

  Herinner je je Hyperscape nog? Nee? Nou, blijkbaar doet Ubisoft dat ook niet. De uitgever werkt aan een nieuwe Battle Royale die spelers naar het Tom Clancy-universum zal brengen. Dinsdag kondigde het bedrijf Ghost Recon Frontline aan. Zoals veel van zijn tijdgenoten, zal de gratis te spelen titel jou en twee andere teamgenoten het opnemen tegen meer dan honderd andere spelers.

  Als de Call of Duty: Warzone-vergelijkingen waren al niet onvermijdelijk, Frontline verplaatst de serie van het traditionele derdepersoonsperspectief naar een eerstepersoonsperspectief. Waar de studio van Ubisoft in Boekarest echter hoopt het spel te differentiëren, is met een aanpassing aan de Battle Royale-formule. In Frontline’s kenmerkende Expedition-modus moeten jij en je team drie stukjes informatie vinden verspreid over een eilandkaart. De twist is dat je die informatie later moet extraheren door een luchtbrug in te schakelen. Andere teams kunnen je tijdens dit cruciale moment in een hinderlaag lokken en de gegevens stelen waar je zo hard voor hebt gevochten. De speelruimte wordt ook niet kleiner naarmate een wedstrijd vordert.

  Het meest recente uitje van de franchise, Ghost Recon Breakpoint uit 2019, was, zacht gezegd, een rampzalige release voor Ubisoft. Dankzij de onvoltooide staat presteerde de game zo slecht in de eerste week van beschikbaarheid dat het bedrijf al zijn grootste 2020-releases uitstelde. Daarna bracht het maanden door met het patchen van Breakpoint, maar het spel herstelde nooit helemaal van de reputatie die het bij de lancering verdiende. Ubisoft zei dat het van plan is om Breakpoint te blijven ondersteunen terwijl het aan Frontline werkt.

  Ubisoft heeft geen releasedatum voor Ghost Recon Frontline gedeeld, maar het zei dat het vanaf 14 oktober een gesloten pc-test zou houden die mensen in geselecteerde landen in heel Europa kunnen aanmelden om deel te nemen door een bezoek te brengen aan de website van het spel.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]