More

  Lenovo’s uitstekende Flex 5 Chromebook kost vandaag alleen $ 300 op Amazon |

  Array

  Hoewel Chromebooks bedoeld zijn als een betaalbaar alternatief voor standaardlaptops, kun je er gemakkelijk honderden laten vallen op een luxe Chrome OS-apparaat. Van alle Chromebooks die we hebben geprobeerd, bereikt Lenovo’s Flex 5 een goede plek die de meeste mensen zullen waarderen dankzij de solide prestaties, het converteerbare ontwerp en het aantrekkelijke prijskaartje. Maar vandaag kun je de machine voor nog minder krijgen dankzij een eendaagse uitverkoop op Amazon – de online winkel heeft de laptop voor $ 300, of $ 130 korting op de normale prijs en een nieuw laagterecord.

  Koop Lenovo Flex 5 Chromebook bij Amazon – $ 300

  De specificaties van de Flex 5 zijn goed, zelfs voor het normale prijskaartje van $ 430, maar ze worden nog beter gemaakt door deze verkoopprijs. De laptop heeft een 13-inch 1080p-touchscreen samen met een 10e generatie Core i3-processor, 4 GB RAM en 64 GB opslag. Een Core i3 Chromebook kopen voor $ 300 is een geweldige deal, en de geheugen- en opslagnummers zijn vrij standaard voor midrange Chrome OS-apparaten. We raden nooit een standaardlaptop met 4 GB RAM aan, maar Chrome OS doet meer met minder. Een van de redenen waarom we de Flex 5 onze favoriete Chromebook hebben genoemd, is dat hij goed presteerde, zelfs met slechts 4 GB RAM. Wat opslag betreft, zolang je niet een heleboel Android-apps installeert of je hele Netflix-bibliotheek downloadt, zou 64 GB je goed van pas moeten komen.

  We waarderen ook het converteerbare ontwerp van de Flex 5, waardoor je om het als een tablet te gebruiken als u dat wilt. De laptop is niet de dunste, met een dikte van 0,66 inch en een gewicht van ongeveer drie pond, maar hij heeft wel twee USB-C-poorten en een USB-A-poort, wat een modernere selectie is in vergelijking met die op andere betaalbare Chromebooks. Lenovo heeft goed werk geleverd door veel waarde in de Flex 5 Chromebook te stoppen – het is zeldzaam om deze combinatie van functies tegen zo’n redelijke prijs te vinden, en nu het $ 130 minder is dan normaal, is het een goed idee voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe Chrome OS-laptop.

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]