More

  Leer AI, inclusief machine learning, voor slechts $ 3 per cursus |

  Array

  Kunstmatige intelligentie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we alledaagse dingen doen, van tijdbesparende automatiseringen op het werk tot handige oplossingen zoals klantenservicebots. Binnen AI is machine learning, een belangrijke tak die zich richt op het concept dat computers kunnen leren zich als mensen te gedragen. Deze belangrijke wetenschappen raken ons dagelijks leven en de technologie stelt bedrijven nog steeds in staat om de grenzen van innovaties en uitvindingen te verleggen.

  Als zodanig zijn banen in AI en machine learning momenteel hot, met goedbetaalde kansen over industrieën heen. Bereid je voor op een carrière in deze op technologie gerichte wereld met hulp van de Premium Machine Learning Artificial Intelligence Super Bundle, een koopje voor $ 37 (of ongeveer $ 3 per cursus). Deze 12 door experts geleide cursussen behandelen alles, van de basis tot geavanceerde concepten die iedereen die op zoek is naar werk in AI en machine learning moet weten.

  Je begint met machine learning voor beginners met een focus op fundamentele concepten zoals differentiëren tussen toegepaste en gegeneraliseerde AI. De lessen helpen u machine- en deep learning te begrijpen, evenals clustering en dimensiereductie. Je vindt er ook een certificeringscursus over het gebruik van cruciale tools voor ML en datawetenschap die professionele ontwikkelaars gebruiken. Aan het einde van deze lessen ben je in staat om echte machine learning-uitdagingen op te lossen.

  Tot deze tools behoren de populaire programmeertaal Python en Keras (de Python deep learning API), die beide het onderwerp van speciale lessen. Er zijn zelfs een handvol Python-specifieke cursussen, die belangrijke basis- en geavanceerde functies versterken die tegenwoordig in de industrie worden gebruikt. Van Python voor datavisualisatie en -analyse tot machine learning met R, dit is een uitgebreid cursuspakket dat geen enkel belangrijk onderwerp onberoerd laat.

  Bereid je voor op een vruchtbare carrière vooruit met informatie van experts voor een fractie van het gebruikelijke prijs. Ontvang de Premium Machine Learning Artificial Intelligence Super Bundle voor $ 37, of ongeveer $ 3 per les.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]