More

  Kingdom Hearts’ Sora is de laatste ‘Super Smash Bros. Ultimate’-vechter |

  Array

  Nintendo heeft de Super Smash Bros. Ultimate-selectie afgerond met de onthulling van een laatste DLC-jager. Regisseur Masahiro Sakurai onthulde dat Sora uit Kingdom Hearts de gelederen komt versterken. Sora is wendbaar en een ervaren luchtjager, maar hij is erg licht, dus het is gemakkelijk om hem te lanceren. Zijn speciale vaardigheden zijn onder meer vuur-, bliksem- en ijsmagieaanvallen en een verticale spiraalbeweging die een beetje lijkt op de spinaanval van Link.

  Voor de stream merkte Sakurai op Twitter (per Google Translate) op dat de “nieuwe jager mogelijk wees een personage dat je niet kent.” Dat deed de hoop van veel fans teniet doen dat de toevoeging Waluigi zou zijn of, zoals eerder geruchten, Master Chief van Halo. Maar Sora is niet bepaald een onbekende hoeveelheid. Sakurai zei zelfs dat hij het meest gevraagde SSBU-personage van fans was.

  Sora is het 89e speelbare personage (afhankelijk van hoe je ze telt) dat zich bij de line-up voegt sinds SSBU in december 2018 arriveerde. De andere leden van de $30 Fighters Pass Vol. 2-bundels zijn Arms’ Min Min, Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth uit Final Fantasy 7, Pyra en Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 en Kazuya Mishima, een hoofdbestanddeel van de Tekken-serie.

  Nintendo heeft personages uit een groot aantal franchises in SSBU samengebracht, waaronder Mario, The Legend of Zelda, Metroid, Pokémon, Bayonetta, Persona en Street Fighter. Met inbegrip van geesten en Mii-kostuums, zijn er verbindingen met meer dan 450 games.

  Het nieuwe SSBU-podium dat naast Sora zal arriveren, is Hollow Bastion, waarin je het kasteel van Maleficent kunt zien vanuit de eerste Kingdom Hearts op de achtergrond . In plaats van muziek met nauwe banden met bepaalde werelden in Kingdom Hearts op te nemen, besloot het SSBU-team centrale thema’s uit de serie te kiezen voor de toevoegingen aan de negen nummerslijst. Als je bovendien Kingdom Hearts Melody of Memory-opslaggegevens op je Nintendo Switch hebt, krijg je “Dearly Beloved – Swing Version” als bonusnummer.

  Sora, Hollow Bastion en de nummerlijst zullen beschikbaar zijn op 18 oktober. De inhoud maakt deel uit van de Fighters Pass Vol. 2, maar je kunt het apart kopen voor $ 6. Ondertussen zijn de laatste Mii-kostuums, die ook beschikbaar zullen zijn op 18 oktober, Doom Slayer (uit Doom, natuurlijk) en Octoling en Judd van Splatoon.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]