More

  Instagram haalt IGTV-video’s uit hun silo en in je reguliere feed |

  Array

  Instagram is misschien al uren niet beschikbaar, maar het is terug met een aantoonbaar achterstallige verandering in de manier waarop het sociale netwerk met video’s omgaat. Het merk Facebook voegt zijn lange IGTV-formaat samen met de reguliere video’s uit je feed, waardoor er slechts één formaat overblijft voor alle Instagram-beelden – je hoeft geen onderscheid te maken tussen de twee. We hebben Instagram gevraagd of dit ertoe leidt dat er langere video’s rechtstreeks in je feed worden afgespeeld, maar er zal altijd een tabblad Video in profielen zijn om meer inhoud te ontdekken.

  De verhuizing kan ook op Instagram gebaseerde makers helpen . Hoewel ze nog steeds langwerpige video moeten maken om in aanmerking te komen voor advertenties (nu Instagram In-Stream-videoadvertenties genoemd), zouden ze gemakkelijker kijkers moeten bereiken die in het verleden IGTV zouden hebben verdoezeld. Instagram voegt ook post- en video-inzichten samen tot één statistiek.

  Misschien vind je het ook gemakkelijker om die video op te poetsen. Instagram voegt een aantal veelgebruikte bewerkingsfuncties toe aan zijn video’s, waaronder bijsnijden, filters, locatietags en personentags. Stilstaande beelden hebben natuurlijk al een tijdje filters en tags, maar dit plaatst bewegende beelden theoretisch gezien meer op één lijn. Het is misschien makkelijker om video’s te vinden die zijn gekoppeld aan een vriend of een gedenkwaardig concert.

  De fusie zou de acceptatie van Instagram-video’s kunnen stimuleren. De vraag naar IGTV was niet wat Instagram had verwacht, en deze update maakt het langere videoformaat toegankelijker, om nog maar te zwijgen van minder verwarrend. Als gevolg hiervan zijn makers misschien meer geneigd om video’s op Instagram te delen – en dat zou de socialemediagigant kunnen helpen om beter te concurreren met TikTok, YouTube en andere op video gerichte zwaargewichten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]