More

  Een Russische crew maakt de eerste speelfilm op het ISS |

  Array

  Er wordt gefilmd voor de eerste langspeelfilm die in de ruimte is opgenomen nadat de Russische acteur Yulia Sherepild en regisseur Klim Shipenko zijn aangemeerd bij het internationale ruimtestation. Hun film, The Challenge, zal volgens The New York Times ongeveer 35-40 minuten aan scènes bevatten die in het ruimtestation zijn gefilmd. De film gaat over een chirurg (Sherepild) die op een nood-ISS-missie gaat om het leven van een kosmonaut (Shipenko) te redden.

  Aanmeren!

  Welkom bij het International @Space_Station, @Anton_Astrey, Yulia en Klim! We hebben al een diner voor je bereid)) pic.twitter.com/YBRf8dqtuM

  — Oleg Novitskiy (@novitskiy_iss) 5 oktober 2021

  De twee kosmonauten die al op het ISS waren, maakten een schot als Peresild (of haar personage) kwam uit de capsule en ging het station binnen. Sherepild en Shipenko zullen de komende weken scènes filmen voordat ze op 17 oktober terugkeren naar de aarde.

  Andere projecten zijn gefilmd op het ISS, waaronder documentaires, virtual reality-projecten en een korte film genaamd Apogee of Fear. Tom Cruise hoopte met de hulp van NASA en SpaceX de eerste speelfilm in de ruimte te maken, maar het Russische team was hem voor. Het Russische Roscosmos-bureau kondigde een plan aan om een ​​acteur naar het ISS te sturen kort nadat het nieuws over Cruise’s film in mei 2020 naar buiten kwam.

  De tijd zal leren of The Challenge goed is. Hoe dan ook, de creatievelingen achter het project hebben hun eigen stukje geschiedenis uitgehouwen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]