More

  De nieuwste in-app-tool van Snapchat moedigt jonge mensen aan om naar kantoor te rennen |

  Array

  Snap introduceert een nieuwe tool om meer jonge Amerikanen te helpen betrokken te raken bij de politiek. De Mini, ook wel ‘Run for Office’ genoemd, voegt een samengestelde database toe met meer dan 75.000 lokale en door de staat gekozen posities. Snapchat-gebruikers kunnen rechtstreeks door de app bladeren.

  Voordat je een lijst met mogelijkheden ziet, zal de tool je vragen u om enkele van de problemen te delen waar u in uw dagelijks leven gepassioneerd over bent. Dat kunnen zaken zijn als het milieu, de economie, onderwijs en meer. Daarnaast kunnen Snapchat-gebruikers de tool ook gebruiken om hun vrienden te nomineren.

  Het bedrijf bouwde Run for Office met hulp van New American Leaders en negen andere organisaties voor het werven van kandidaten. Zodra iemand aangeeft geïnteresseerd te zijn in het nastreven van een kans, zal de Mini hen in contact brengen met die groepen om hen een training voor kandidaten te geven.

  “Rennen voor een functie zou niet alleen voor mensen moeten zijn die blank en rijk zijn . Als we een democratie willen die voor ons allemaal werkt en ons vertegenwoordigt, dan hebben we leiders nodig die onze steeds diversere, multiculturele gemeenschappen weerspiegelen”, zegt Ghida Dagher, president van New American Leaders.

  Volgens Snap is het ideaal gepositioneerd om meer jonge mensen bij de politiek te betrekken, aangezien het ongeveer 90 procent van de 13- tot 24-jarigen in de VS bereikt. Dit is niet de eerste stap van het bedrijf in de politiek. Voorafgaand aan de tussentijdse verkiezingen van 2018 en de presidentsverkiezingen van 2020 heeft het bedrijf stemhulpmiddelen toegevoegd om de opkomst bij die wedstrijden te verhogen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]