More

  De Apple TV 4K 32GB daalt tot $ 159 bij Adorama |

  Array

  De Apple TV 4K 2021 zag grote verbeteringen ten opzichte van het vorige model, vooral met de prestaties en de verbeterde Siri-afstandsbediening. Het is echter nog steeds behoorlijk duur voor een set-top streaming-apparaat met een startprijs van $ 179. Als je hebt gewacht op een uitverkoop om er een te kopen, kun je nu $ 20 besparen op het 32 ​​GB-model en er een kopen voor slechts $ 159 bij Adorama – een van de betere prijzen die we hebben gezien.

  Koop Apple TV 4K 32GB bij Adorama – $ 159

  Met een reviewscore van 90 behoort de 2021 Apple TV 4K tot de beste high-end streamingboxen die er zijn, vooral voor Apple-gebruikers. De A12 Bionic-processor levert pittige prestaties en ondersteunt Dolby Vision bij 60 fps en Dolby Atmos-geluid, samen met AirPlay 3 en schermspiegeling. Het ondersteunt ook HomeKit, waardoor je Siri kunt vragen om je videofeeds te laten zien, slimme lampen, sloten en meer te bedienen.

  Het belangrijkste verschil met het laatste model is echter de opnieuw ontworpen Siri-afstandsbediening. Het is niet alleen groter en gebruiksvriendelijker, maar ook aanraakgevoelig, zodat u gemakkelijker tussen opties kunt vegen. Het beste van alles is dat de soms verguisde Siri-stemassistent van Apple goed werkt met Apple TV en gemakkelijk opdrachten kan uitvoeren zoals “Speel Ted Lasso af” of “Laat me wat nieuwe komediefilms zien”.

  Het belangrijkste nadeel, zoals vermeld, is de prijs. Roku’s Ultra kost slechts $ 100 (en vaak minder te koop), terwijl Google’s Chromecast met Google TV, die eindelijk wordt geleverd met een afstandsbediening, $ 50 kost. Apple TV 4K zit echter boordevol leuke functies, vooral voor mensen in het ecosysteem van Apple, en de verkoop van vandaag maakt het een stuk betaalbaarder.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]