More

  Amazon’s Kindle is nu te koop voor $ 60 |

  Array

  Amazon kondigde vorige maand een vernieuwde Kindle Paperwhite-familie aan, maar de standaard Kindle blijft een van de beste opties als je op zoek bent naar een betrouwbare en relatief betaalbare e-reader. Het kost normaal $ 90, maar je kunt het nu voor $ 60 krijgen in een tijdelijke uitverkoop. De enige keer dat we de e-reader naar een lagere prijs hebben zien dalen, was tijdens Prime Day in juni, toen het $ 55 was.

  Koop Kindle bij Amazon – $ 60

  We gaven dit model van de Kindle een score van 91 toen het in 2019 uitkwam – hoewel het niet zoveel toeters en bellen heeft als de Paperwhite, zal het precies zijn wat sommigen nodig hebben in een e-reader. Belangrijke upgrades zijn onder meer een display met een hoger contrast en vier LED-koplampen die het lezen in donkere omgevingen gemakkelijker maken. Amazon verfijnde ook het ontwerp om het slanker te maken, hoewel deze Kindle niet waterdicht is zoals de Paperwhite is.

  De Kindle blinkt uit als een eenvoudige e-reader en het zal een upgrade zijn als je gewend bent om te lezen boeken en artikelen op het scherm van uw smartphone. Het ontspiegelde scherm is veel prettiger voor de ogen, de ingebouwde 8GB opslagruimte kan duizenden titels aan en de batterij gaat weken mee op een enkele lading. Het enige grote nadeel van de Kindle is er een die alle andere Kindles hebben: je zult te maken krijgen met Amazon’s lockscreen-advertenties, tenzij je extra betaalt om ze te verwijderen.

  Als je ge├»nteresseerd bent in de extra’s die bij de Paperwhite worden geleverd, lijkt Amazon te proberen de vorige versie kwijt te raken, omdat het anticipeert op de komst van de e-reader 2021, die eind deze maand wordt verzonden. De Kindle Paperwhite van 2018 in schemerblauw is momenteel te koop voor $ 75, wat een laagterecord is. Dit model biedt u een scherm met een hogere dichtheid, een waterdicht ontwerp en Audible-ondersteuning, zodat u kunt luisteren naar audioboeken die op het apparaat zijn opgeslagen wanneer u een draadloze hoofdtelefoon aansluit. Beide e-readers zijn goede keuzes, dus het komt er uiteindelijk op neer welke functies je nodig hebt en hoeveel je bereid bent te besteden.

  Koop Paperwhite (2018) bij Amazon – $ 75

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]