More

  Sony’s nieuwste nekbandluidspreker ondersteunt Dolby Atmos |

  Array

  Sony heeft zijn eerste draadloze nekbandluidspreker met Dolby Atmos-ondersteuning onthuld. Het bedrijf zegt dat de SRS-NS7 “een meeslepende thuisbioscoopervaring” biedt zonder dat er een surround sound-luidsprekersysteem nodig is of een koptelefoon om je hoofd wordt geklemd.

  Voor het volledige Dolby Atmos-effect heb je nodig een Sony Bravia XR TV en de meegeleverde draadloze zender. Nadat u de adapter hebt aangesloten en via Bluetooth met de nekband hebt gekoppeld, kunt u de 360 ​​Spatial Sound Personalizer-app gebruiken om een ​​foto van uw oor te maken. De app schat de vorm van je oor en optimaliseert de opstelling van virtuele Dolby Atmos-luidsprekers voor je.

  Het bedrijf zegt dat de zender ook de audiovertraging minimaliseert om de audio en afbeeldingen precies op elkaar af te stemmen. U kunt de WLA-NS7 draadloze zender apart kopen en gebruiken met sommige Sony-hoofdtelefoons voor hetzelfde effect.

  dims?image_uri=https%3A %2F%2Fs.yimg.comSony

  Gebruikers kunnen niet alleen tv kijken met de nekband, maar ook andere apparaten aansluiten. Koppel de SRS-NS7 met een smartphone en je kunt luisteren naar 360 Reality Audio van ondersteunde muziekstreamingdiensten zoals Deezer en Tidal. Klanten kunnen het apparaat ook koppelen aan een pc of tablet.

  Sony merkt op dat de flexibel ontworpen SRS-NS7 een multipoint-verbinding heeft, wat betekent dat het met twee apparaten tegelijk kan worden verbonden. Dus als je naar muziek luistert vanaf je computer en er komt een oproep binnen op je telefoon, dan kun je met een druk op de knop antwoorden en de ingebouwde microfoon gebruiken. Bovendien heeft de SRS-NS7 een IPX4-classificatie, wat betekent dat hij spatwaterdicht is.

  Wat de levensduur van de batterij betreft, kun je tot 12 uur gebruik maken van één keer opladen, zegt Sony, en tot vijf uur afspelen op maximaal volume. Na 10 minuten opladen heb je tot een uur gebruik.

  De SRS-NS7-nekband kost $ 300 en de tv-zender $ 60. Pre-orders zijn nu geopend en de apparaten worden op 27 oktober verzonden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]