More

  Ondersteun lokale bedrijven met deze app voor snelle levering van alcohol |

  Array

  Er is een app voor alles wat we essentieel vinden. Je hebt al go-to’s voor het bezorgen van eten, muziekafspeellijsten en mediastreaming, maar hoe zit het met je drankjes? Drizly geeft je toegang tot je buurtwinkels om wijn en sterke drank rechtstreeks naar je deur te laten sturen. Voor het geval je niet op de hoogte was van deze ultieme lifehack: het bezorgen van alcohol is legaal en het maakt het hosten gemakkelijker dan ooit, of het nu een chille avond op de bank is of een uitgebreid samenzijn.

  Ga gewoon naar Drizly en blader door een brede selectie dranken van uw plaatselijke slijterijen. U kunt prijzen vergelijken tussen vestigingen in de buurt om de beste deals te vinden, zolang u maar aan de minimale besteding van de winkel voldoet. Met Drizly kun je nog steeds lokale bedrijven steunen terwijl je profiteert van de voordelen die normaal gesproken voorbehouden zijn aan grotere drankketens.

  Zelfs de beste hosts hebben soms geen voorraden meer, en dat is niet per se slecht. Drizly zal je behoeden voor het verlaten van je zomerfeesten om versterkingen op te halen. De superhandige service is alsof je meerdere winkels binnen handbereik hebt, zodat je gemakkelijk kunt zoeken naar alles wat je nodig hebt. Van wijn en bier tot sterke drank, mixers en zelfs garnituren, navigeren door uw lokale winkels via Drizly is veel gemakkelijker dan van winkel naar winkel te rijden. Het is ook snel; de meeste leveringen arriveren in minder dan een uur.

  Naast de realtime bezorgservice heeft Drizly een aantal andere functies die het leven gemakkelijker maken. Zo kunt u uw drankbezorging tot twee weken van tevoren inplannen. Moet je een cadeau geven? Stuur een vriend(in) een fles champagne om het mee te vieren!

  Geniet ongestoord van de laatste weken van de zomer. Probeer het gemak van alcohol thuisbezorgen met Drizly en geniet van $5 korting op je eerste bestelling van $20+ met code FALLTOWINTER5.

  21+. Alleen nieuwe gebruikers. Nietig waar verboden. Promo geldig in CA, KY, TN, AZ, CO, DC, FL, IA, IL, LA, MD, NY, OR, RI, WY.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]