More

  Hoe en wanneer upgraden naar Windows 11 |

  Array

  Windows 11 is er en Microsoft heeft gedetailleerd beschreven hoe de gefaseerde uitrol zal werken. De eerste systemen die het besturingssysteem krijgen, zijn nieuwe apparaten waarop het vooraf is geladen. Vanaf 5 oktober zal Microsoft in eerste instantie de gratis upgrade aanbieden naar nieuwe pc’s, laptops en tablets die worden geleverd met Windows 10.

  Vervolgens zegt Microsoft dat het zal kijken naar hardwaregeschiktheid, betrouwbaarheidsstatistieken en andere factoren op bestaande Windows 10-apparaten om te bepalen wanneer het nieuwste besturingssysteem moet worden aangeboden via Windows Update. Het is een vergelijkbare benadering als hoe het bedrijf door de jaren heen is omgegaan met Windows 10-functie-updates. U kunt erachter komen of uw apparaat compatibel is met behulp van de PC Health Check-app.

  Microsoft laat u weten wanneer Windows 11 gereed is voor uw systeem via de Windows Update-instellingenpagina of wanneer u op updates controleert. Het kan echter zijn dat u even moet wachten. Het bedrijf verwacht de upgrade medio 2022 aan alle in aanmerking komende Windows 10-apparaten aan te bieden.

  p> <iframe src=

  Hoe u ook besluit over te stappen naar Windows 11, het is waarschijnlijk het beste om eerst een back-up van al uw bestanden te maken. Het besturingssysteem is op dit moment waarschijnlijk stabiel, maar het is niet de moeite waard het risico te nemen dat er iets misgaat en ervoor zorgt dat u belangrijke gegevens verliest.

  Ondertussen zegt Microsoft dat vandaag het begin markeert van de levenscyclus van 24 maanden voor Windows 11 Home en Pro-edities, evenals het begin van 36 maanden onderhoudsondersteuning voor de Enterprise- en Education-versies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]