More

  Facebook komt weer online na urenlange storing |

  Array

  Facebook-services lijken langzaam weer online te komen na een van de grootste storingen in de recente geschiedenis. De apps van Facebook, Instagram en Messenger lijken weer te werken, al laden de websites langzamer dan normaal. Ondertussen lijkt de website van WhatsApp terug te zijn, maar de app heeft nog steeds problemen met verbinden.

  Vanaf maandag 18.05 uur ET vertoonde de pagina ‘Facebook for Business Status’ nog steeds ‘grote verstoringen’ van de kernservices van het sociale netwerk. Maar dat was nog een verbetering ten opzichte van eerder op de dag toen de website helemaal offline was.

  Facebook gaf niet onmiddellijk commentaar op of ging niet in op de oorzaak van de storing. In een eerdere tweet noemde Michael Schroepfer, de vertrekkende Chief Technology Officer van het bedrijf, “netwerkproblemen”.

  *Oprechte* excuses aan iedereen die momenteel wordt getroffen door uitval van door Facebook aangedreven services. We ondervinden netwerkproblemen en teams werken zo snel mogelijk om fouten op te sporen en zo snel mogelijk te herstellen

  — Mike Schroepfer (@schrep) 4 oktober 2021

  De storing duurde meer dan zes uur, waardoor Instagram werd uitgeschakeld , WhatsApp, Messenger en Oculus. Het veroorzaakte ook intern grote schade aan het bedrijf, waarbij werknemers naar verluidt geen toegang hadden tot e-mails, Workplace en andere tools. De New York Times meldde dat werknemers ook fysiek werden buitengesloten omdat de badges van de werknemers niet meer werkten.

  Het kostte ook miljarden dollars aan Mark Zuckerbergs persoonlijke vermogen toen de aandelen van Facebook slonken, meldde Bloomberg. Elders is het bedrijf nog steeds aan het bijkomen van de gevolgen van een klokkenluider die het bedrijf ervan heeft beschuldigd voorrang te geven aan ‘winst boven veiligheid’. De klokkenluider was de belangrijkste bron van The Wall Street Journal voor verschillende artikelen die beschrijven hoe Instagram schadelijk is voor tieners en het controversiële “cross check”-programma van het bedrijf waarmee bekende gebruikers de regels kunnen overtreden.

  Ontwikkelen…

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]