More

  Facebook is down, samen met Instagram, WhatsApp en Messenger |

  Array

  Als je geen toegang hebt tot Facebook, Instagram, Messenger of WhatsApp, ben je niet de enige. Vanaf ongeveer 11.38 uur ET begon Downdetector een piek in storingsrapporten te registreren bij alle vier de diensten die eigendom zijn van Facebook. Andy Stone, een woordvoerder van het bedrijf, zei om 12:07 ET dat het bedrijf eraan werkte om het probleem snel op te lossen, maar zei niet wat de oorzaak van het probleem was. De foutpagina die u ziet wanneer u verbinding probeert te maken met de platforms, suggereert dat een DNS-fout (Domain Name System) verantwoordelijk is voor de storing.

  We zijn ons ervan bewust dat sommige mensen problemen hebben om toegang te krijgen tot onze apps en producten. We werken eraan om alles zo snel mogelijk weer normaal te maken en onze excuses voor het ongemak.

  — Andy Stone (@andymstone) 4 oktober 2021

  Het is niet duidelijk hoe wijdverbreid het probleem is, maar Downdetector toont meer dan 30.000 storingsmeldingen voor Facebook alleen, met nog eens 20.000 gekoppeld aan Instagram. Volgens een tweet van het officiële Oculus Twitter-account heeft het probleem ook invloed op de Oculus-app, de winkel en de website. We hebben contact opgenomen met Facebook voor meer informatie.

  In juli had Akamai Technologies, een van de grootste netwerken voor het leveren van inhoud ter wereld, een soortgelijke storing, wat leidde tot een groot deel van het internet , waaronder platforms als de PlayStation Store, TikTok en LastPass, ontoegankelijk worden. Uiteindelijk loste Akamai het probleem later diezelfde dag op.

  Ontwikkelen…

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]