More

  Epic Games Store krijgt volgende week een goed prestatiesysteem |

  Array

  Bijna drie jaar na het uitkomen voor Steam, staat de Epic Games Store op het punt om krachtigere ondersteuning voor prestaties te krijgen. Vanaf volgende week krijg je de kans om XP te verdienen door specifieke taken in bepaalde games te voltooien. Enkele van de titels die de functie direct zullen ondersteunen, zijn Rocket League, Hades, Pillars of Eternity en Alan Wake Remastered, en later in het jaar zullen er meer volgen.

  Epic’s systeem omvat vier niveaus van prestaties , waarbij elk niveau je een ander aantal XP geeft. Als je bijvoorbeeld een prestatie op bronsniveau ontgrendelt, verdien je tussen de vijf en 45 XP, terwijl een gouden je maar liefst 200 XP oplevert. Zodra je 1.000 XP hebt verzameld in een enkele game, verdien je de platina-prestatie.

  Met de update introduceert Epic ook nieuwe pagina’s waar je de voortgang die je maakt bij het ontgrendelen kunt volgen en delen. alle doelen in een specifiek spel. Je zult die informatie ook zien verschijnen via de bibliotheekinterface.

  Een ding om op te merken is dat dit nieuwe systeem verschilt van de ontwikkelaarsprestaties die Epic ongeveer een jaar geleden implementeerde. Dat systeem zal er blijven voor ontwikkelaars die niet met de nieuwe willen werken, hoewel het bedrijf zegt te verwachten dat “dit nieuwe systeem in de komende maanden [naar] alle ontwikkelaars in de Epic Games Store zal worden uitgerold.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]