More

  De shuffle-afspeelfunctie van Netflix voor Android is nu voor iedereen beschikbaar |

  Array

  In april bracht Netflix zijn Play Something-functie uit voor tv-apparaten met de belofte deze in de nabije toekomst ook mobiel beschikbaar te maken. Als je hebt gewacht tot het zijn weg naar je telefoon zou vinden, zul je blij zijn te weten dat het zover is: de shuffle-play-functionaliteit van de streaminggigant zal vandaag voor alle Android-gebruikers over de hele wereld worden uitgerold.

  Streamingdiensten hebben zo’n grote verscheidenheid aan keuzes, die elke dag groter worden, dat het uren kan duren om er doorheen te bladeren en te beslissen wat te spelen. Als je op dit moment niets specifieks hebt om naar te kijken, kan de functie ‘Speel iets’ ervoor zorgen dat je verlamming van beslissingen afweert en voorkomt dat je de weinige tijd die je hebt om te ontspannen, verspilt. Tik erop om iets te bekijken waarvan het algoritme van de service denkt dat je het leuk zou kunnen vinden op basis van je geschiedenis.

  Netflix is ​​in mei begonnen met het testen van de functie voor zowel volwassenen- als kinderprofielen op Android, en een woordvoerder vertelde ons dat het testen voor iOS is. zal in de komende maanden beginnen. Volgens de streaminggigant zijn gebruikers dol op de shuffle-afspeelfunctie om hen naar verborgen juweeltjes te leiden die ze anders misschien niet hadden gevonden. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook waar zijn als blijkt dat het algoritme van Netflix je helemaal niet kent.

  Je kunt de zwevende Play Something-knop op verschillende plaatsen in de app vinden, ook op het startscherm. Als je de pagina van een specifieke show bekijkt, verschijnt er een knop met de tekst ‘Speel iets anders’. Patrick Flemming, Netflix Director of Product Innovation, zei in een verklaring:

  “Play Something helpt Netflix-leden om nieuwe shows en films te ontdekken wanneer ze geen beslissingen willen nemen. deze functie ook voor Android – kiezen wat je op je telefoon wilt bekijken, was nog nooit zo eenvoudig.”

  Daarnaast lanceert Netflix Fast Laughs, zijn comedy-feed in TikTok-stijl die grappige clips uit zijn catalogus haalt, voor Android. De functie, die voorheen exclusief was voor iOS-gebruikers, zal beschikbaar zijn voor Android in de VS, Canada, het VK, Australië, Ierland, India, Maleisië, de Filippijnen en andere geselecteerde markten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]