More

  Cruciale, PNY- en Lexar-opslag is alleen vandaag tot 32 procent korting op Amazon |

  Array

  Als je op zoek bent geweest naar een nieuwe draagbare schijf, een microSD-kaart voor je Nintendo Switch of zelfs een SSD voor je PS5, heeft Amazon een grote, eendaagse uitverkoop op een aantal opslagapparaten van merken als PNY, Cruciaal en Lexar. Er zijn nogal wat opmerkelijke deals in deze verkoop, waarvan er twee je kunnen helpen meer games op je favoriete console op te slaan. Onze favoriete goedkope SSD voor de PS5, PNY’s 4TB XLR8 CS3040, is gedaald tot een recordniveau van $ 520, terwijl Lexar’s 1TB Play microSD-kaart voor de Nintendo Switch bijna de helft goedkoper is, waardoor het naar een historisch dieptepunt van $ 128 komt.< /p> Koop een dag opslag uitverkoop bij Amazon Koop PNY XLR8 CS3040 (4TB) bij Amazon – $520 Koop Lexar Play microSD-kaart (1TB) bij Amazon – $128

  Alle varianten van PNY’s XLR8 interne SSD zijn op de een of andere manier afgeprijsd – je kunt een 1TB-versie kopen voor $ 145 – maar je krijgt de beste deal als je springt voor het 4TB-model. Zelfs voor de normale prijs van $ 700 was het de enige SSD met hoge capaciteit die we in onze PS5 SSD-gids ten zeerste konden aanbevelen vanwege de relatief lage prijs. En hoewel de Play microSD-kaart van Lexar kan worden gebruikt in andere apparaten zoals tablets, is het een geweldige optie om meer opslagruimte aan je Nintendo Switch toe te voegen, mede dankzij de leessnelheid van 150 MB/sec.

  Een paar cruciale punten. draagbare SSD’s zijn ook inbegrepen in deze verkoop. De snelste optie is de Crucial X8-schijf van 1 TB, die 21 procent goedkoper is en een recordniveau van $ 100 bereikt. Het heeft een strak maar duurzaam ontwerp, ondersteunt leessnelheden tot 1050 MB/s en kan worden gebruikt met iPad Pro’s, gameconsoles waaronder de Xbox One, Android-smartphones en meer. Als 1TB het gewoon niet voor je doet, is Crucial’s 2TB X6 SSD ook gedaald tot een historisch dieptepunt van $ 143. Het heeft een vierkanter ontwerp dan de X8 en ondersteunt leessnelheden tot 540 MB/s, dus het is de betere optie als je meer geeft om capaciteit dan om supersnelle prestaties.

  Koop Crucial X8 (1TB) bij Amazon – $ 100 Koop Crucial X6 (2 TB) bij Amazon – $ 143

  Het is niet verwonderlijk dat Amazon deze dagelijkse deal vulde met extra scherp geprijsde SD-kaarten en flashdrives. Misschien wel de beste op dat vlak zijn de SD-kaarten uit de Lexar Professional-serie, die goed zullen zijn voor fotografen en videografen – een 128 GB Professional 2000x-kaart kost $ 80, wat het terugbrengt naar $ 110. En er zijn zelfs een paar bay-stations inbegrepen in deze verkoop, zoals deze DiskStation van Synology die is gedaald tot een nieuw dieptepunt van $ 400.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies.

  Volg @Deals op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]