More

  Blue Origin zal William Shatner op 12 oktober naar de rand van de ruimte vliegen |

  Array

  Na tientallen jaren te hebben gedaan alsof hij het universum verkent in tv-shows en films, gaat William Shatner nu echt naar de ruimte. De tweede toeristische ruimtevlucht van Blue Origin staat gepland voor 12 oktober. De Star Trek-acteur en schijnbaar Twitter-verificatiepoortwachter zal een van de passagiers van New Shepard zijn.

  Shatner, 90, zal de oudste persoon worden die naar de ruimte vliegt. Hij neemt het record over van de 82-jarige luchtvaartpionier Wally Funk, die in juli passagier was op de eerste bemande vlucht van New Shepard.

  Twee ongelooflijke en inspirerende mensen zullen zich bij de #NS18-crew voegen. Acteur @WilliamShatner en Blue Origin’s Vice President Mission & Flight Operations Audrey Powers @AudreyKPowers. pic.twitter.com/xqI9nw1KX8

  — Blue Origin (@blueorigin) 4 oktober 2021

  Samen met Shatner op de vlucht is Blue Origin’s vice-president missie- en vluchtoperaties Audrey Powers. Het bedrijf kondigde eerder aan dat Planet Labs-medeoprichter Chris Boshuizen en Medidata-mede-oprichter Glen de Vries de andere passagiers zullen zijn. Het is de tweede van drie lanceringen die Blue Origin voor dit jaar heeft gepland.

  De volgende New Shepard-vlucht zal plaatsvinden nadat de Federal Aviation Administration heeft gezegd dat het de veiligheidsproblemen onderzoekt van huidige en voormalige werknemers die vorig jaar in een gezamenlijk essay zijn gemarkeerd week. Naast beschuldigingen van seksuele intimidatie en pogingen om interne critici het zwijgen op te leggen, zei de groep dat het bedrijf “niet voldoende is afgestemd op veiligheidsproblemen”. Volgens CNBC vertelde Bob Smith, CEO van Blue Origin, aan de werknemers dat het bedrijf “een methodisch en moeizaam proces heeft doorlopen om” New Shepard te certificeren en dat “iedereen die anders beweert niet op de hoogte is en gewoon onjuist is.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]