More

  Amazon’s Fire Kids Pro-tablets zijn nu tot 40 procent korting |

  Array

  Amazon kwam eerder dit jaar met de Fire Kids Pro-familie om ouders met oudere kinderen een veilige tabletoptie te bieden. Maar omdat ze een paar toeters en bellen hebben in vergelijking met de standaard Fire Kids-tablets, hebben deze platen een premium. Amazon heeft echter de hele line-up verdisconteerd, dus je kunt een van de tablets pakken voor slechts $ 60. Dat is de prijs van de Fire 7 Pro, terwijl de Fire HD 8 Kids Pro is gedaald tot $ 90 en de Fire HD 10 Kids Pro te koop is voor $ 140.

  Koop Fire 7 Kids Pro bij Amazon – $ 60 Koop Fire HD 8 Kids Pro bij Amazon – $ 90 Koop Fire HD 10 Kids Pro bij Amazon – $ 140

  Ontworpen voor kinderen van zes jaar en ouder, de Fire Kids Pro-tablets zijn vergelijkbaar met de standaard kindvriendelijke platen omdat ze worden geleverd met een tweejarige garantie, een beschermhoes en een jaar Amazon Kids+. De laatste bevat ook meer inhoud die beter geschikt is voor schoolgaande kinderen dan voor peuters, waaronder inhoud van National Geographic, LEGO, Rabbids Coding en anderen. Kids Pro-tablets hebben ook een digitale winkel waarin ouders alle app-aankopen en downloads die hun kinderen aanvragen, kunnen goedkeuren. Dat komt bovenop het standaard ouderlijk toezicht dat bij alle Fire Kids-tablets wordt geleverd, waardoor deze platen goede opties zijn voor ouders die nauwlettend in de gaten willen houden wat hun kinderen doen op hun apparaten.

  De grootste Het verschil tussen de verschillende Kids Pro-tablets is hun schermafmetingen – er zijn 7-, 8- en 10-inch modellen beschikbaar, en het is niet verwonderlijk dat de Fire HD 10 Kids Pro ook het meeste vermogen heeft. Het werkt op een octa-coreprocessor en 3 GB RAM en zou tot 12 uur mee moeten gaan op een enkele lading. Hoewel de Fire 7 Kids Pro het beste is voor mensen met een krap budget, raden we aan om te upgraden naar de Fire HD 8 Kids Pro voor op zijn minst de USB-C-oplaadpoort (de 7-inch tablet vertrouwt op een gedateerde microUSB port).

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]