More

  Amazon laat Prime-leden cadeaus sturen met alleen een e-mailadres of telefoonnummer |

  Array

  Amazon Prime-leden kunnen nu de mobiele Amazon Shopping-app gebruiken om geschenken naar vrienden te sturen met alleen hun telefoonnummer of e-mailadres, zelfs als ze hun adres niet hebben. De nieuwe functie maakt het makkelijker om cadeaus te geven, te ontvangen en zelfs in te wisselen voor een cadeaubon, zo maakte het bedrijf bekend.

  Om dit te doen, hoef je alleen maar te bladeren naar “miljoenen producten” die beschikbaar zijn om cadeau te doen op Amazon’s Shopping-smartphone-app, aldus het bedrijf. Nadat je een product hebt geselecteerd, kun je “een cadeaubon toevoegen voor eenvoudig retourneren” selecteren en naar de kassa gaan. U kunt ook een nieuwe optie selecteren om ‘de ontvanger zijn adres te laten opgeven’. Om de transactie te voltooien, hoeft u alleen maar hun e-mailadres of mobiele telefoonnummer in te voeren.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Na verzending ontvangen ontvangers een cadeaubericht per e-mail of sms. Van daaruit kunnen ze ervoor kiezen om het geschenk te accepteren en het gewenste bezorgadres in te voeren. Als ze niet enthousiast zijn over je keuze, kunnen ze het artikel inwisselen voor een cadeaubon en die gebruiken om iets anders te kopen zonder de schenker hiervan op de hoogte te stellen.

  De functie vereist dat de ontvanger van het cadeau ook een Amazon-account heeft, net zoals Venmo of PayPal’s Mobile Cash-app vereist dat de afzender en ontvanger een account hebben. Het belangrijkste voordeel van Amazon’s app is dat je nog steeds een cadeau kunt personaliseren, zelfs als je je niet op je gemak voelt om winkels te bezoeken met een pandemie die nog steeds woedt. De nieuwe functie komt vandaag (4 oktober) naar Amazon Shopping in de VS – als je de kans krijgt om het te proberen, laat ons dan weten hoe het ging in de reacties hieronder.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]